Val Di Sole is het op één na grootste skigebied van Italië. De 'vallei van de zon' is hooggelegen en heeft een moderne infrastructuur (maar liefst 55 zetelliften en 25 gondels). De Pizza Margarita's staan er geafficheerd aan 3,5 euro! We hebben er 's avonds onze eigen discotheek vlakbij de residenties, waar alles gratis is!

Accomodatie 7 nachten
Free drinks ALL-IN FORMULE
Studenten Eigen feestzaal
Top skigebied TOP SKIGEBIED
Picture 1
Picture 2
Picture 3

HET TRAININGSOORD

Ons dorp Marilleva ligt op 1400m. Het skigebied Madonna Di Campiglio - dat deel uitmaakt van de Skirama Dolomiti Di Brenta, is gerenommeerd vanwege de kwaliteit van de pistes, de Italiaanse flair en de schoonheid van de natuur. Hoewel Folgarida - Marilleva voor velen al voldoende zal zijn, raden we sterk aan om de uitbreiding Madonna di Campiglio te nemen!

De Arena

De boog kan niet altijd gespannen staan! Laat Hoogtestage de uitgelezen kans zijn om die grijze hersencellen -door de wekenlange opsluiting in januari- te verbranden. Daarom openen we ’s avonds onze arena: een oord van vertier in’t midden van het Alpendorp waar enkel de Hoogtestage-atleten binnen mogen.

Wat? Alles gratis? Juist.

Er is 6 nachten lang een tournée générale van 22u tot 2u 's nachts. Dit betekent dat je die avonden dus geen enkele keer je portefeuille zal moeten bovenhalen.

Het Hello Bank-voordeel

Dankzij Hello bank! is deze skireis zo voordelig. Om hiervan te profiteren moet je lid zijn of worden ('t is volledig gratis en snel gefixt) van de meest mobiele bank ter wereld. Wil je geen Hello member worden, kan je natuurlijk ook mee, maar dan betaal je een toeslag van € 50 voor de reis. Opgelet: de aanvraag om Hello member te worden moet ingediend worden voor 15 december 2019.

Ben je Hello member? Vul je IBAN-code dan in op je profiel. Ben je nog geen Hello member? Klik dan hier om het te worden. Dit duurt slecht 3 minuutjes. Hello bank! is dé bank voor de jonge avonturier die zelden thuis is: 100% mobiel en 100% gratis.

Hello bank
Hello Bank
Arena picture 1
Arena picture 2
Arena picture 3

WINTER GAMES

Elke dag zal er een andere discipline op de trainingsagenda staan. Deze activiteiten zijn allemaal gratis en volledig vrijblijvend. Hoewel een afgetraind atletenlichaam geen kwaad kan zal hier vooral een gezonde portie sneeuwplezier centraal staan.

Reeds geplande disciplines: Big Air Bag, WK Human Curling, Zwemvliezenrun, Snowvolley, Archery Tag & Snowpong.

Archery Tag
Game picture
WK Human Curling
Game picture
Capture the flag
Game picture
Zwemvliezenrun
Game picture
Big Air Challenge
Game picture

De kleedkamers

We maken van de appartementen van Lores 2 onze thuishaven. Er zijn appartementen van 4, 6, en 8 bedden. De appartementen zijn allemaal voorzien van lakens en dekens, sommige zelfs van een afwasmachine en koffiezetapparaat. 't Enige waar je zelf moet voor zorgen zijn kuisproducten, kruiden en handdoeken.

Dagelijks komen onze postbodes bij je langs om je een krantje te bezorgen. Daarin staat niet alleen het weer van de dag, maar ook wat er allemaal te beleven is en nog enkele sappige roddels!

Dressing room 3
Dressing room 4
Dressing room 2
Dressing room 1
Dressing room 5

PRAKTISCH

Basisprijs: 405€

Wat is inbegrepen?
 • Verblijf van 7 nachten (zaterdagmiddag 01/02 - zaterdagochtend 08/02)

 • ALL IN Drank elke avond van 22u-2u
 • Skipas Folgarida Marilleva voor 6 dagen (van zo t.e.m vr) - 75 km piste

 • Uitbreiding Val di Sole naar 174km piste kost slechts 35€ extra

 • Gratis deelname aan de winterspelen

 • Gratis shotjes tijdens de après-ski

 • Gratis Hoogtestage sweater

 • Hello Bank! membership

 • Een onvergetelijke skiweek!

Vervoer

We vertrekken op vrijdagavond 31 januari 2020 met de bus uit Antwerpen.

De terugbus vertrekt standaard op zaterdagnamiddag 8 februari 2020 om 16u, we zijn terug tegen zondagochtend 9 februari om 7u.

Voor zij die de 7-daagse skipas gekozen hebben vertrekt de terugbus zaterdagavond 8 februari om 19u en is terug zondagochtend 9 februari om 10u.

Specifieke richtlijnen in verband met de bagage worden gecommuniceerd per email een paar dagen voor we vertrekken richting de bergen.

De kostprijs van de bus bedraagt 80€.

Je kan uiteraard ook zelf rijden. Er worden onderaan residentie Abete en residentie Lores parkeerplaatsen voorzien.

All-in drankformule

Met de all-in drankformule krijg je 6 nachten lang vanaf 22u tot 2u 's nachts non-stop gratis bier, cocktails en frisdrank .

Elke atleet ontvangt aan het begin van de week zijn heilige graal voor de komende dagen: de Hoogtestage-beker. Deze beker kan je heel de week lang gratis laten opvullen aan onze bar. Dit prachtige souvenir neem je na afloop mee naar huis om tevens thuis uw eigen dorstjes te laven.

Inschrijven

Er zijn twee manieren om je in te schrijven: aansluiten bij een bestaande kamer, of een nieuwe kamer uitkiezen en deze vullen met je vrienden.

Als je een nieuwe kamer kiest, maak je daarvoor een wachtwoord aan en geef je dit wachtwoord door aan de mensen die je in je kamer wilt.

Als je je wilt toevoegen aan een bestaande kamer heb je daarvoor het kleedkamerwachtwoord nodig dat de eerste heeft aangemaakt.

OPGEPAST

Appartementen moeten compleet zijn binnen de 5 dagen na de eerste inschrijving, anders behoudt de groepsverantwoordelijke of organisatie zich het recht om je een kleiner appartement toe te wijzen. Wanneer dit niet mogelijk is, wordt er een forfait aangerekend voor de lege bedden.

Lessen

Skilessen kosten 120€ (5d/2u), en worden gegeven door officiële Italiaanse skimonitoren. De lessen worden gegeven in het Engels.

Dagelijks wordt er op een specifieke plaats afgesproken.

Op de eerste lesdag wordt een verdeling op basis van niveau gemaakt. Elke groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers.

Skiles voor gevorderden is onder voorbehoud. Indien niet genoeg mensen van dit niveau skiles vragen, worden die mensen gecontacteerd en raden we aan om ter plaatse te kijken voor privé-les.

Verzekering

We bieden de reis -& annulatieverzekering aan van Allianz (de grootste reisverzekeraar ter wereld).

Je kan hier de annulatievoorwaarden lezen, of hier de voorwaarden van de reisbijstandsverzekering.

 • € 39 enkel Bijstand
 • € 39 enkel Annulatie
 • € 69 Annulatie & Bijstand
Uitbreiding
De uitbreiding Val di Sole met 175 km piste kost 35€. We raden aan om deze uitbreiding te nemen!

Met de uitbreiding krijg je toegang tot het deel Madonna Di Campiglio. De après-ski's zijn hier ontzettend cool, maar niet vergeten dat je nog moet terugkeren voor het sluiten van de liften. Anders ben je aangewezen op de taxi!

Alsook kan je er onmiddellijk voor kiezen om 7 dagen op de piste te staan. Voor het standaard skigebied (Folgaria-Marilleva) kost dit 30€ en voor het uitgebreide gebied (Val Di Sole) kost dit 65€.

Ter plaatse kan je er ook nog voor kiezen om een skipas te nemen voor de laatste dag. De terugkeer van de bussen naar België is hier op voorzien.

Skimateriaal
 • Ski’s Brons € 58
 • Ski’s Zilver € 78
 • Ski’s Goud € 98
 • Ski’s Diamant € 128
 • Ski’s en boots Brons € 68
 • Ski’s en boots Zilver € 98
 • Ski’s en boots Goud € 118
 • Ski's en boots Diamant € 148
 • Snowboard Zilver € 78
 • Snowboard Goud € 98
 • Snowboard en boots Zilver € 99
 • Snowboard en boots Goud € 119
 • Enkel snowboard/skiboots € 45
 • Helm € 20

Diamant - Goud - Zilver - Brons is de kwaliteit van het materiaal. Diamant is splinternieuw materiaal of nieuw sinds enkele weken. Goud is maximum 1 jaar oud. Zilver is maximum 2 seizoenen gebruikt en brons is materiaal voor de absolute beginners.

Het wachtwoord voor niet-vereniging is "hoogtestage"