Les 4 Vallées is het grootste skigebied van Zwitserland en het derde grootste van Europa. We palmen er een volledig dorp in en bouwen het om tot ons atletendorp: Veysonnaz. 's Avonds hebben we er onze eigen privé-zaal voor activiteiten en muziek. De après-ski gaat door op het terras aan de voet van de pistes.

Accomodatie 7 nachten
in appartement
Free drinks Post-corona
fun
Studenten cash-back verzekering
Top skigebied TOP
SKIGEBIED
Picture 1
Picture 2
Picture 3

HET TRAININGSOORD

Dit jaar zakken we met z'n allen af naar het walhalla voor elke winteratleet: Veysonnaz. Dit gebied maakt deel uit van skigebied Les 4 Vallées, het grootste skigebied van Zwitserland.

Wat met Corona?

De corona pandemie lijkt de grootste impact achter zich te hebben gelaten en de skigebieden maken zich dan ook klaar voor het gekste seizoen sinds jaren, zonder beperkingen, maar mogelijk mét vaccinatiepas.

Mocht er toch nog één of ander virus of variant roet in het eten gooien dan kan je uiteraard kiezen voor onze Superflex Annuleringsverzekering waarbij je heel flexibel kunt annuleren met 100% geld-terug-garantie.

Après-ski

Elke dag zal er ook op een bijzondere plaats een historisch après-ski georganiseerd worden zodat de sfeer er zeker een hele week zal inzitten!

Hello bank!-deal

Hello bank! stuurt je voor een zacht prijsje op skivakantie. Om van deze deal te kunnen profiteren, moet je member zijn van Hello bank!. Ben je nog geen member? Sluit je hier gratis aan vóór 6 december in amper een paar minuutjes. Word je liever geen member van Hello bank!, dan betaal je voor je trip €50 bovenop de vermelde promoprijs.
Hello bank
Hello Bank
Arena picture 1
Arena picture 2
Arena picture 3

WINTER GAMES

Elke dag zal er een andere discipline op de trainingsagenda staan. Deze activiteiten zijn allemaal gratis en volledig vrijblijvend. Hoewel een afgetraind atletenlichaam geen kwaad kan zal hier vooral een gezonde portie sneeuwplezier centraal staan.

Reeds geplande disciplines: Big air challenge, WK Human Curling, Zwemvliezenrun, Snowvolley, Snowpong en veel meer!

Snow volley
Game picture
WK Human Curling
Game picture
Capture the flag
Game picture
Zwemvliezenrun
Game picture
Big slalom
Game picture

De kleedkamers

We verblijven in verschillende residenties in appartementen en chalets met kamers van 4, 6, 8 en 12 bedden. De appartementen zijn wat degelijker en groter dan we die kennen uit de Franse skioorden. Daarbovenop hebben we ook nog een aantal premium appartementen. Dat zijn ontzettend ruime en luxueuze 4* accommodaties. Hiervoor betaal je een supplement van € 45 per persoon.

In Veysonnaz hebben we ook een klein aantal vrijstaande chalets van 10 personen. Als je deze neemt dan raden we aan om met de auto te komen, want deze liggen niet meteen aan de pistes.

Dressing room 3
Dressing room 4
Dressing room 2
Dressing room 1
Dressing room 5

PRAKTISCH

Basisprijs: € 590

Wat is inbegrepen?
 • Verblijf van 7 nachten (zaterdagavond 05/02 - zaterdagochtend 12/02)
 • Premium appartement: + € 49 per persoon
 • Busrit heen en terug van en naar België.
 • Skipas Printze voor 6 dagen (van zo t.e.m vr) - 220 km piste
 • Gratis deelname aan de winterspelen
 • Gratis shotjes tijdens de après ski
 • Gratis Hoogtestage sweater
 • Hello Bank! membership**
 • De skireis van je leven!

**Wens je toch geen Hello member te worden dan betaal je 50€ extra voor je skitrip.

Vervoer

We vertrekken op zaterdagochtend 05 februari 2022 met de bus uit Gent.

De terugbus vertrekt standaard op zaterdagochtend 12 februari 2022 om 10u, we zijn terug tegen zaterdagavond.

Specifieke richtlijnen in verband met de bagage worden gecommuniceerd per email een paar dagen voor we vertrekken richting de bergen.

Je kan uiteraard ook zelf rijden. Parking is inbegrepen in de totaalprijs.

Aprés-ski

Zoals voorgaande jaren zal ons team elke dag een après-ski feestje verzorgen op en naast de piste met heel wat gratis drank. Over het algemeen begint het feest bij het sluiten van de piste rond 16u30. De tweede ronde gaat door tot in de vroege uurtjes in onze eigen feestzaal waar onze dj’s het beste van zichzelf komen geven. Van 22u tot 02u is er bovendien gratis drank voorzien. (Als je de all-in formule gekozen hebt.) De hoogtestagefeestjes zijn beroemd en berucht van de Alpen tot de Pyreneeën!

De ALL-IN Drankformule is + €50.

Inschrijven

Er zijn twee manieren om je in te schrijven: aansluiten bij een bestaande kamer, of een nieuwe kamer uitkiezen en deze vullen met je vrienden.

Als je een nieuwe kamer kiest, maak je daarvoor een wachtwoord aan en geef je dit wachtwoord door aan de mensen die je in je kamer wilt.

Als je je wilt toevoegen aan een bestaande kamer heb je daarvoor het kleedkamerwachtwoord nodig dat de eerste heeft aangemaakt.

OPGEPAST

Appartementen moeten compleet zijn binnen de 5 dagen na de eerste inschrijving, anders behoudt de groepsverantwoordelijke of organisatie zich het recht om je een kleiner appartement toe te wijzen. Wanneer dit niet mogelijk is, wordt er een forfait aangerekend voor de lege bedden.

Lessen

Skilessen kosten € 135 (5d/2u) en worden gegeven door officiële Zwitserse skimonitoren. De lessen worden gegeven in het Engels.

Dagelijks wordt er op een specifieke plaats afgesproken.

Op de eerste lesdag wordt een verdeling op basis van niveau gemaakt. Elke groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers.

Skiles voor gevorderden is onder voorbehoud. Indien niet genoeg mensen van dit niveau skiles vragen, worden die mensen gecontacteerd en raden we aan om ter plaatse te kijken voor privé-les.

Verzekering

We bieden de bijstandsverzekering aan van Allianz (de grootste reisverzekeraar ter wereld). Op die manier ben je 100% gedekt tegen alle mogelijke extra kosten die je zou oplopen als geval van pech of een ongeval.

Je kunt ook kiezen voor een superflexibele annulatieverzekering, waarbij je naast de klassieke annulatiemogelijkheden ook recht hebt op een coronacashback garantie.

Als het verboden is om te reizen naar het land van bestemming op het moment van afreizen dan zul je je geld dan terugkrijgen.

Je kan hier de annulatievoorwaarden lezen, .

 • € 39 Bijstandsverzekering
 • € 49 Annulatieverzekering met corona cashback verzekering
Uitbreiding

SKIPASSEN

De inbegrepen skipas (Printze, 220 km) kan uitgebreid worden naar Les 4 Vallées (412 KM pistes, + € 129). Daarmee mag je naar de prachtige pistes van Verbier & Mont Fort. Een aanrader voor ervaren skiërs!

Skimateriaal

Je skimateriaal kan bij je inschrijving regelen. Dit is +/- 30% goedkoper dan als je dit ter plaatse regelt.

 • Ski’s Discovery € 89
 • Ski’s Sensation € 109
 • Ski’s Excellence € 129
 • Ski’s en boots Bronze € 89
 • Ski’s en boots Discovery € 119
 • Ski’s en boots Sensation € 139
 • Ski’s en boots Excellence € 159
 • Enkel snowboard Discovery € 79
 • Enkel snowboard Sensation €109
 • Snowboard en boots discovery € 119
 • Snowboard en boots sensation € 139
 • Enkel snowboard/skiboots € 49

Laatste bedden.