Les 4 Vallées is het grootste skigebied van Zwitserland en het derde grootste van Europa. We palmen er een volledig dorp in en bouwen het om tot ons atletendorp: Veysonnaz. 's Avonds hebben we er onze eigen privé-feestzaal. De après-ski gaat door op het terras aan de voet van de pistes.

Accomodatie 7 nachten
Free drinks ALL-IN FORMULE
Studenten Eigen feestzaal
Top skigebied TOP SKIGEBIED
Picture 1
Picture 2
Picture 3

HET TRAININGSOORD

Dit jaar zakken we met z'n allen af naar het walhalla voor elke winteratleet: Veysonnaz. Dit gebied maakt deel uit van skigebied Les 4 Vallées, het grootste skigebied van Zwitserland.

De Arena

De boog kan niet altijd gespannen staan! Laat Hoogtestage de uitgelezen kans zijn om die grijze hersencellen -door de wekenlange opsluiting in januari- te verbranden. Daarom openen we ’s avonds onze arena: een oord van vertier in’t midden van het Alpendorp waar enkel de Hoogtestage-atleten binnen mogen.

Wat? Alles gratis? Juist.

Er is 6 nachten lang een tournée générale van 22u tot 2u 's nachts. Dit betekent dat je die avonden dus geen enkele keer je portefeuille zal moeten bovenhalen.

Het Hello Bank-voordeel

Dankzij Hello bank! is deze skireis zo voordelig. Om hiervan te profiteren moet je lid zijn of worden ('t is volledig gratis en snel gefixt) van de meest mobiele bank ter wereld. Wil je geen Hello member worden, kan je natuurlijk ook mee, maar dan betaal je een toeslag van € 50 voor de reis. Opgelet: de aanvraag om Hello member te worden moet ingediend worden voor 15 december 2019.

Ben je Hello member? Vul je IBAN-code dan in op je profiel. Ben je nog geen Hello member? Klik dan hier om het te worden. Dit duurt slecht 3 minuutjes. Hello bank! is dé bank voor de jonge avonturier die zelden thuis is: 100% mobiel en 100% gratis.

Hello bank
Hello Bank
Arena picture 1
Arena picture 2
Arena picture 3

WINTER GAMES

Elke dag zal er een andere discipline op de trainingsagenda staan. Deze activiteiten zijn allemaal gratis en volledig vrijblijvend. Hoewel een afgetraind atletenlichaam geen kwaad kan zal hier vooral een gezonde portie sneeuwplezier centraal staan.

Reeds geplande disciplines: Big air challenge, WK Human Curling, Zwemvliezenrun, Snowvolley, Archery Tag & Snowpong.

Archery Tag
Game picture
WK Human Curling
Game picture
Capture the flag
Game picture
Zwemvliezenrun
Game picture
Big slalom
Game picture

De kleedkamers

We verblijven in verschillende residenties in appartementen en chalets met kamers van 4, 6, 8 en 12 bedden. De appartementen zijn wat degelijker en groter dan we die kennen uit de Franse skioorden. Daarbovenop hebben we ook nog een aantal premium appartementen. Dat zijn ontzettend ruime en luxueuze 4* accommodaties. Hiervoor betaal je een supplement van € 45 per persoon.

In Veysonnaz hebben we ook een klein aantal vrijstaande chalets van 10 personen. Als je deze neemt dan raden we aan om met de auto te komen, want deze liggen niet meteen aan de pistes.

Dressing room 3
Dressing room 4
Dressing room 2
Dressing room 1
Dressing room 5

PRAKTISCH

Basisprijs € 440

Wat is inbegrepen?
 • Verblijf van 7 nachten (zaterdagavond 01/02 - zaterdagochtend 08/02)
 • Premium appartement: + € 45 per persoon
 • ALL IN Drank elke avond van 22u-2u
 • Skipas Printze voor 6 dagen (van zo t.e.m vr) - 220 km piste
 • Gratis deelname aan de winterspelen
 • Gratis shotjes tijdens de après ski
 • Gratis Hoogtestage sweater
 • Hello Bank! membership
 • De skireis van je leven!
Vervoer

We vertrekken op zaterdagochtend 1 februari 2020 met de bus uit Leuven.

De terugbus vertrekt standaard op zaterdagochtend 8 februari 2020 om 10u, we zijn terug tegen zaterdagavond 22h.

Voor zij die de 7-daagse skipas gekozen hebben vertrekt de terugbus zaterdagavond 8 februari om 19u en is terug zondagochtend 9 februari om 7u.

Specifieke richtlijnen in verband met de bagage worden gecommuniceerd per email een paar dagen voor we vertrekken richting de bergen.

De kostprijs van de bus bedraagt € 80.

Je kan uiteraard ook zelf rijden. Parking is inbegrepen in de totaalprijs.

All-in drankformule

Met de all-in drankformule krijg je 6 nachten lang vanaf 22u tot 2u 's nachts non-stop gratis bier, cocktails en frisdrank .

Elke atleet ontvangt aan het begin van de week zijn heilige graal voor de komende dagen: de Hoogtestage-beker. Deze beker kan je heel de week lang gratis laten opvullen aan onze bar. Dit prachtige souvenir neem je na afloop mee naar huis om tevens thuis uw eigen dorstjes te laven.

Inschrijven

Er zijn twee manieren om je in te schrijven: aansluiten bij een bestaande kamer, of een nieuwe kamer uitkiezen en deze vullen met je vrienden.

Als je een nieuwe kamer kiest, maak je daarvoor een wachtwoord aan en geef je dit wachtwoord door aan de mensen die je in je kamer wilt.

Als je je wilt toevoegen aan een bestaande kamer heb je daarvoor het kleedkamerwachtwoord nodig dat de eerste heeft aangemaakt.

OPGEPAST

Appartementen moeten compleet zijn binnen de 5 dagen na de eerste inschrijving, anders behoudt de groepsverantwoordelijke of organisatie zich het recht om je een kleiner appartement toe te wijzen. Wanneer dit niet mogelijk is, wordt er een forfait aangerekend voor de lege bedden.

Lessen

Skilessen kosten € 120 (5d/2u) en worden gegeven door officiële Zwitserse skimonitoren. De lessen worden gegeven in het Engels.

Dagelijks wordt er op een specifieke plaats afgesproken.

Op de eerste lesdag wordt een verdeling op basis van niveau gemaakt. Elke groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers.

Skiles voor gevorderden is onder voorbehoud. Indien niet genoeg mensen van dit niveau skiles vragen, worden die mensen gecontacteerd en raden we aan om ter plaatse te kijken voor privé-les.

Verzekering

We bieden de reis -& annulatieverzekering aan van Allianz (de grootste reisverzekeraar ter wereld).

Je kan hier de annulatievoorwaarden lezen, of hier de voorwaarden van de reisbijstandsverzekering.

 • € 39 enkel Bijstand
 • € 39 enkel Annulatie
 • € 69 Annulatie & Bijstand
Uitbreiding

SKIPASSEN

Het inbegrepen skipas (Printze, 220 km) kan uitgebreid worden naar Les 4 Vallées (412 KM pistes, + € 120). Daarmee mag je naar de prachtige pistes van Verbier & Mont Fort. Een aanrader voor ervaren skiërs!

ZEVENDE DAG

Je kan ook nog voor beide skipassen een 7de dag (de laatste zaterdag bijboeken aan respectievelijk € 25€/€ 30

Skimateriaal
 • Ski’s Brons € 58
 • Ski’s Zilver € 78
 • Ski’s Goud € 98
 • Ski’s Diamant € 128
 • Ski’s en boots Brons € 68
 • Ski’s en boots Zilver € 98
 • Ski’s en boots Goud € 118
 • Ski's en boots Diamant € 148
 • Snowboard Zilver € 78
 • Snowboard Goud € 98
 • Snowboard en boots Zilver € 99
 • Snowboard en boots Goud € 119
 • Enkel snowboard/skiboots € 45
 • Helm € 20

Diamant - Goud - Zilver - Brons is de kwaliteit van het materiaal. Diamant is splinternieuw materiaal of nieuw sinds enkele weken. Goud is maximum 1 jaar oud. Zilver is maximum 2 seizoenen gebruikt en brons is materiaal voor de absolute beginners.