Les 4 Vallées is het grootste skigebied van Zwitserland en één van de grootste ter wereld. We logeren in een dorpje aan de voet van de pistes: Haute-Nendaz. Je kan skiën tot aan de deur van het appartement. 's Avonds hebben we er onze eigen zaal voor activiteiten en muziek.

Accomodatie 7 nachten
in appartement
Free drinks Corona-proof
fun
Studenten cash-back verzekering
Top skigebied TOP
SKIGEBIED
Picture 1
Picture 2
Picture 3

Wat met Corona?

We zullen alle mogelijke middelen in het werk stellen om Hoogtestage even sfeervol te houden als voorgaande edities met respect voor de geldende regels. Je kan sowieso rekenen op een prachtig uitgewerkte weekplanning vol Hoogtestage-activiteiten en uitdagingen voor overdag en 's avonds die garanderen dat je je allesbehalve zal vervelen in de bergen!

Daarnaast kun je rekenen op flexibele boekingsvoorwaarden waarbij je reis steeds gegarandeerd is. Wordt je reis geannuleerd dan krijg je sowieso je geld teruggestort. Wil je nog flexibelere annulatie en omboekmogelijkheden dan kun je voor de superflexibele annulatieverzekering kiezen (inclusief coronacashbackgarantie) (+49€)

Après-ski

Elke dag zal er ook op een bijzondere plaats een corona-proof après-ski georganiseerd worden zodat de sfeer er zeker een hele week zal inzitten. Dit zal in de openlucht gebeuren!

Het Hello Bank-voordeel

Dankzij Hello bank! is deze skireis zo voordelig. Om hiervan te profiteren moet je lid zijn of worden ('t is volledig gratis en snel gefixt) van de meest mobiele bank ter wereld. Wil je geen Hello member worden, kan je natuurlijk ook mee, maar dan betaal je een toeslag van € 50 voor de reis. Opgelet: de aanvraag om Hello member te worden moet ingediend worden voor 1 december 2020, en het rekeningnummer moet worden ingevuld in je loginzone ten laatste 2 weken voor vertrek om de korting te krijgen.

Ben je Hello member? Vul je IBAN-code dan in op je profiel. Ben je nog geen Hello member? Klik dan hier om het te worden. Dit duurt slecht 3 minuutjes. Hello bank! is dé bank voor de jonge avonturier die zelden thuis is: 100% mobiel en 100% gratis.

Hello bank
Hello Bank
Arena picture 1
Arena picture 2
Arena picture 3

WINTER GAMES

Elke dag zal er een andere discipline op de trainingsagenda staan. Deze activiteiten zijn allemaal gratis en volledig vrijblijvend. Hoewel een afgetraind atletenlichaam geen kwaad kan zal hier vooral een gezonde portie sneeuwplezier centraal staan.

Reeds geplande disciplines: WK Human Curling, Zwemvliezenrun, Snowvolley, Archery Tag & Snowpong.

Archery Tag
Game picture
WK Human Curling
Game picture
Capture the flag
Game picture
Zwemvliezenrun
Game picture
Big slalom
Game picture

De kleedkamers

We verblijven in residence Pracondu. Er zijn appartementen van 4, 6, 8 en 12 bedden. De appartementen zijn wat degelijker en groter dan we die kennen uit de Franse skioorden. Ze zijn allemaal voorzien van lakens, dekens, koffiezet, afwasmachine. 't Enige waar je zelf moet voor zorgen zijn kuisproducten, keukenkruiden en handdoeken.

Dagelijks komen onze postbodes bij je langs om je een krantje te bezorgen. Daarin staat niet alleen het weer van de dag, maar ook wat er allemaal te beleven is en nog enkele sappige roddels!

Dressing room 3
Dressing room 4
Dressing room 2
Dressing room 1
Dressing room 5

PRAKTISCH

Basisprijs: 470€

Wat is inbegrepen?
 • Verblijf van 7 nachten (zaterdagavond 30/01 - zaterdagochtend 06/02)
 • Busrit heen en terug van en naar België.
 • Skipas Printze voor 6 dagen (van zo t.e.m vr) - 220 km piste
 • Gratis deelname aan de winterspelen
 • Gratis shotjes tijdens de après ski
 • Gratis Hoogtestage sweater
 • Hello Bank! membership
 • De skireis van je leven!
Vervoer

We vertrekken op zaterdagochtend 30 januari 2021 met de bus uit Leuven.

De terugbus vertrekt standaard op zaterdagochtend 6 februari 2020 om 10u, we zijn terug tegen zaterdagavond 22u.

Specifieke richtlijnen in verband met de bagage worden gecommuniceerd per email een paar dagen voor we vertrekken richting de bergen.

De kostprijs van de bus bedraagt 80€.

Je kan uiteraard ook zelf rijden. Er wordt in de mate van het mogelijke een parkeerplek voorbehouden voor jullie voertuig.

All-in drankformule

Voorlopig is de all in drank formule nog wat onzeker. We doen er alles aan om dit te kunnen organiseren in een avondconcept volgens de maatregelen rond covid -19. Momenteel is nog onduidelijk in welke vorm dit mogelijk zal zijn in de gebieden.

All In drankformule houdt in: 6 dagen lang elke avond van 22u -2u gratis drank:

 • bier
 • cocktails
 • frisdrank
 • wijn

De kostprijs van de ALL IN Drankformule bedraagt €50.

Mocht het all-in drankconcept of een evenwaardig alternatief niet kunnen doorgaan omwille van geldende coronamaatregelen dan voorzien we in een terugstorting van deze 50€ aan iedereen die deze optie gekozen heeft.
Inschrijven

Er zijn twee manieren om je in te schrijven: aansluiten bij een bestaande kamer, of een nieuwe kamer uitkiezen en deze vullen met je vrienden.

Als je een nieuwe kamer kiest, maak je daarvoor een wachtwoord aan en geef je dit wachtwoord door aan de mensen die je in je kamer wilt.

Als je je wilt toevoegen aan een bestaande kamer heb je daarvoor het kleedkamerwachtwoord nodig dat de eerste heeft aangemaakt.

OPGEPAST

Appartementen moeten compleet zijn binnen de 5 dagen na de eerste inschrijving, anders behoudt de groepsverantwoordelijke of organisatie zich het recht om je een kleiner appartement toe te wijzen. Wanneer dit niet mogelijk is, wordt er een forfait aangerekend voor de lege bedden.

Lessen

Skilessen kosten 120€ (5d/2u), en worden gegeven door officiële Zwitserse skimonitoren. De lessen worden gegeven in het Engels.

Skiles voor gevorderden is onder voorbehoud. Indien niet genoeg mensen van dit niveau skiles vragen, worden die mensen gecontacteerd en raden we aan om ter plaatse te kijken voor privé-les.

Dagelijks wordt er op een specifieke plaats afgesproken.

Op de eerste lesdag wordt een verdeling op basis van niveau gemaakt. Elke groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers.

Verzekering

We bieden de bijstandsverzekering aan van Allianz (de grootste reisverzekeraar ter wereld). Op die manier ben je 100% gedekt tegen alle mogelijke extra kosten die je zou oplopen als geval van pech of een ongeval.

Je kunt ook kiezen voor een superflexibele annulatieverzekering, waarbij je naast de klassieke annulatiemogelijkheden ook recht hebt op een coronacashback garantie.

Als er een negatief reisadvies bestaat op moment van afreizen dan zul je je geld terugkrijgen.

Je kan hier de annulatievoorwaarden lezen, of hier de voorwaarden van de reisbijstandsverzekering.

 • € 39 Bijstandsverzekering
 • € 49 Annulatieverzekering met corona cashback verzekering
Uitbreiding

SKIPASSEN

Het inbegrepen skipas (Printze, 220 km) kan uitgebreid worden naar Les 4 Vallées (412 KM pistes, +€120). Daarmee mag je naar de prachtige pistes van Verbier & Mont Fort. Een aanrader voor ervaren skiërs!

Skimateriaal

Je skimateriaal kan bij je inschrijving regelen. Dit is +/- 30% goedkoper dan als je dit ter plaatse regelt.

 • Ski’s Discovery € 89
 • Ski’s Sensation € 109
 • Ski’s en boots Bronze € 79
 • Ski’s en boots Discovery € 109
 • Ski’s en boots Sensation € 129
 • Enkel snowboard Discovery € 79
 • Enkel snowboard Sensation €109
 • Snowboard en boots discovery € 109
 • Snowboard en boots discovery € 129
 • Enkel snowboard/skiboots € 49

De inschrijvingen zijn geopend. Wil je aansluiten bij een vereniging dan vind je het wachtwoord op het facebook event van die vereniging. Zit je niet bij een vereniging kies dan team "Geen vereniging" en wachtwoord "nendaz2021"