San Sicario ligt in het charmante skigebied Via Lattea. Het is een prachtige vakantiebestemming waar bijna iedereen die je ziet van je eigen vereniging zal zijn. Ons eigen hotel heeft alles in-house. De feestzaal ligt vlakbij de residenties!

Accomodatie 7 nachten
Free drinks ALL-IN FORMULE
Studenten Eigen feestzaal
Top skigebied TOP SKIGEBIED
Picture 1
Picture 2
Picture 3

HET TRAININGSOORD

San Sicario Torinese is geschikt voor zowel beginners als voor gevorderden door ontzettend veel variatie aan pistes. Het skigebied biedt geweldige mogelijkheden voor tochten en heeft fantastische off-piste mogelijkheden.

De Arena

De boog kan niet altijd gespannen staan! Laat Hoogtestage de uitgelezen kans zijn om die grijze hersencellen -door de wekenlange opsluiting in januari- te verbranden. Daarom openen we ’s avonds onze arena: een oord van vertier in’t midden van het Alpendorp waar enkel de Hoogtestage-atleten binnen mogen.

Wat? Alles gratis? Juist.

Er is dagelijks een tournée générale van 22u tot 2u 's nachts. Dit betekent dat je 's avonds dus geen enkele keer je portefeuille zal moeten bovenhalen.

Het Hello Bank-voordeel

Dankzij Hello bank! is deze skireis zo voordelig. Om hiervan te profiteren moet je lid zijn of worden ('t is volledig gratis en snel gefixt) van de meest mobiele bank ter wereld. Wil je geen Hello member worden, kan je natuurlijk ook mee, maar dan betaal je een toeslag van € 50 voor de reis. Opgelet: de aanvraag om Hello member te worden moet ingediend worden voor 15 december 2019.

Ben je Hello member? Vul je IBAN-code dan in op je profiel. Ben je nog geen Hello member? Klik dan hier om het te worden. Dit duurt slecht 3 minuutjes. Hello bank! is dé bank voor de jonge avonturier die zelden thuis is: 100% mobiel en 100% gratis.

Hello bank
Hello Bank
Arena picture 1
Arena picture 2
Arena picture 3

WINTER GAMES

Elke dag zal er een andere discipline op de trainingsagenda staan. Deze activiteiten zijn allemaal gratis en volledig vrijblijvend. Hoewel een afgetraind atletenlichaam geen kwaad kan zal hier vooral een gezonde portie sneeuwplezier centraal staan.

Reeds geplande disciplines: WK Human Curling, Zwemvliezenrun, Snowvolley, Archery Tag & Snowpong.

Archery Tag
Game picture
WK Human Curling
Game picture
Capture the flag
Game picture
Zwemvliezenrun
Game picture
Big Air Challenge
Game picture

De kleedkamers

Het volledige hotel Olympic Centre zullen we inpalmen. Dit hotel ligt centraal in het dorpje van San Sicario, vlakbij de skiliften, en bestaat uit 4, 5 en 8 persoonskamers.

Het hotel bevat een restaurant waar je een half pension kunt nemen. Ontbijt en avondbuffet voor slechts €90! Op de kamers of in het hotel zelf zijn geen zelfkookfaciliteiten.

Dagelijks komen onze postbodes bij je langs om je een krantje te bezorgen met daarin het weer van de dag, wat er allemaal te beleven is en nog enkele sappige roddels!

Dressing room 3
Dressing room 4
Dressing room 2
Dressing room 1
Dressing room 5

PRAKTISCH

Basisprijs: 400€

Wat is inbegrepen?
 • Verblijf van 7 nachten (zaterdagmiddag 01/02 - zaterdagmiddag 08/02)
 • ALL IN Drank elke avond van 22u-2u
 • Skipas Sansicario Turinese voor 6 dagen (van zo t.e.m vr) (uitbreiding 7 dagen voor + 30€) - 400 km piste
 • Gratis deelname aan de winterspelen
 • Gratis shotjes tijdens de après ski
 • Gratis Hoogtestage sweater
 • Hello Bank! membership
 • De skireis van je leven!

Er is optie tot half pension te nemen in de hostel: met ontbijt- en avondbuffet voor slechts 90€! De zelfkookfaciliteiten zijn heel beperkt op de kamers dus deze is zeker een aanrader!

Vervoer

We vertrekken op vrijdagavond 31 januari 2020 met de bus uit Gent.

De terugbus vertrekt standaard op zaterdagnamiddag 8 februari 2020 om 16u, we zijn terug tegen zondagochtend 6u.

Voor zij die de 7-daagse skipas gekozen hebben vertrekt de terugbus zaterdagavond 8 februari om 19u en is terug zondagochtend 9 februari om 8u.

Specifieke richtlijnen in verband met de bagage worden gecommuniceerd per email een paar dagen voor we vertrekken richting de bergen.

De kostprijs van de bus bedraagt 80€.

Je kan uiteraard ook zelf rijden. Er wordt in de mate van het mogelijke een parkeerplek voorbehouden voor jullie voertuig.

All-in drankformule

Met de all-in drankformule krijg je dagelijks vanaf 22u tot 2u 's nachts non-stop gratis bier, cocktails en frisdrank .

Elke atleet ontvangt aan het begin van de week zijn heilige graal voor de komende dagen: de Hoogtestage-beker. Deze beker kan je heel de week lang gratis laten opvullen aan onze bar. Dit prachtige souvenir neem je na afloop mee naar huis om tevens thuis uw eigen dorstjes te laven.

Inschrijven

Er zijn twee manieren om je in te schrijven: aansluiten bij een bestaande kamer, of een nieuwe kamer uitkiezen en deze vullen met je vrienden.

Als je een nieuwe kamer kiest, maak je daarvoor een wachtwoord aan en geef je dit wachtwoord door aan de mensen die je in je kamer wilt.

Als je je wilt toevoegen aan een bestaande kamer heb je daarvoor het kleedkamerwachtwoord nodig dat de eerste heeft aangemaakt.

OPGEPAST

Appartementen moeten compleet zijn binnen de 5 dagen na de eerste inschrijving, anders behoudt de groepsverantwoordelijke of organisatie zich het recht om je een kleiner appartement toe te wijzen. Wanneer dit niet mogelijk is, wordt er een forfait aangerekend voor de lege bedden.

Lessen

Skilessen kosten 120€ (5d/2u), en worden gegeven door officiële Italiaanse skimonitoren. De lessen worden gegeven in het Engels.

Dagelijks wordt er op een specifieke plaats afgesproken.

Op de eerste lesdag wordt een verdeling op basis van niveau gemaakt. Elke groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers.

Skiles voor gevorderden is onder voorbehoud. Indien niet genoeg mensen van dit niveau skiles vragen, worden die mensen gecontacteerd en raden we aan om ter plaatse te kijken voor privé-les.

Verzekering

We bieden de reis -& annulatieverzekering aan van Allianz (de grootste reisverzekeraar ter wereld).

Je kan hier de annulatievoorwaarden lezen, of hier de voorwaarden van de reisbijstandsverzekering.

 • € 39 enkel Bijstand
 • € 39 enkel Annulatie
 • € 69 Annulatie & Bijstand
Skimateriaal
 • Ski’s Brons € 58
 • Ski’s Zilver € 78
 • Ski’s Goud € 98
 • Ski’s Diamant € 128
 • Ski’s en boots Brons € 68
 • Ski’s en boots Zilver € 98
 • Ski’s en boots Goud € 118
 • Ski's en boots Diamant € 148
 • Snowboard Zilver € 78
 • Snowboard Goud € 98
 • Snowboard en boots Zilver € 99
 • Snowboard en boots Goud € 119
 • Enkel snowboard/skiboots € 45
 • Helm € 20

Diamant - Goud - Zilver - Brons is de kwaliteit van het materiaal. Diamant is splinternieuw materiaal of nieuw sinds enkele weken. Goud is maximum 1 jaar oud. Zilver is maximum 2 seizoenen gebruikt en brons is materiaal voor de absolute beginners.