De Arena

Omdat de boog van een atleet niet altijd gespannen kan staan en de overbodige grijze hersencellen (gecreëerd tijdens de wekenlange opsluiting in januari) gerust verbrand mogen worden openen we ’s avonds onze Arena: een oord van vertier in’t midden van het Alpendorp waar enkel de Hoogtestage atleten binnen mogen.

Wat? Alles gratis? Juist.

Er is dagelijk een tournée générale van 22u tot een 2u Dit betekent dat je dus geen enkele keer je portefeuille zal moeten bovenhalen 's avonds

Deze deal is mogelijk gemaakt door Hello bank!, om hiervan te profiteren moet je lid zijn of worden ('t is volledig gratis, en snel gefixt) van de meest mobiele bank ter wereld. Wil je geen Hello member worden kan je natuurlijk ook mee, maar dan betaal je een toeslag van 50 EUR voor deze all-in deal.

Ben je hello member? Vul je IBAN-code dan in op je persoonlijke profiel. Ben je nog geen Hello member? Klik dan hier om het te worden. Hello bank! dé bank voor de jonge avonturier die zelden thuis is: 100% mobiel en 100% gratis.

Winterspelen

Elke dag zal er een andere discipline op de trainingsagenda staan. Deze activiteiten zijn allemaal gratis en volledig vrijblijvend. Hoewel een afgetraind atletenlichaam geen kwaad kan zal hier vooral een gezonde portie sneeuwplezier centraal staan.

Reeds geplande disciplines: Big Air Challenge, Zwemvliezenrun, Snowvolley, Snowrafting, 800m JeneverLanglaufen, GSG (Gigantisch Sneeuwballengevecht).

Tubing

snowrafting

langlaufen

big air

zwemvliezenrun

De KleedKamers

De kleedkamers van onze atleten zijn volwaardige appartementen die allen voorzien zijn van balkon, badkamer en ingerichte keuken.

Ons dorp Marilleva ligt op 1400m en is hét startpunt om Val di Sole te verkennen. Het dorp is voorzien van tientallen bars en restaurants.

Onze residenties liggen vlakbij elkaar met centraal onze eigen feestzaal.

Er zijn appartementen van 4, 6, en 8 bedden. De appartementen zijn allemaal voorzien van lakens, dekens, koffiezet, afwasmachine. ’t Enige waar je zelf moet voor zorgen zijn kuisproducten en handdoeken.

Naast Verbier en Thyon is Haute-Nendaz één van de grootste dorpen van Les 4 Vallées. Er zijn meerdere discotheken en tientallen cafés en restaurants. Onze residentie is gelegen pal naast de skilift en skipiste. Je kan skiën tot de voordeur. De supermarkt is ook vlakbij.

’s Avonds hebben we onze eigen feestzaal ter beschikking.

Er zijn appartementen van 4, 6, 8, 10 en 12 bedden. De appartementen zijn wat degelijker en groter dan we die kennen uit de Franse skioorden. Ze zijn allemaal voorzien van lakens, dekens, koffiezet, afwasmachine. ’t Enige waar je zelf moet voor zorgen zijn kuisproducten en handdoeken.

Het dorpje waar we neerstrijken is normaalgezien een rustig dorp dat we speciaal voor de gelegenheid volledig gaan overnemen. Je vindt er echter alles. Een supermarkt, restaurantje en uiteraard ook onze eigen grote feestzaal

De appartementen liggen allemaal vlakbij elkaar in één groot complex dat vlak aan de piste ligt. 's Morgens kun je meteen de lift op en in de namiddag kun je rechtstreeks je appartement binnenskiën

Orelle is slechts een piepklein dorpje in het dal van Val Thorens waar ons gigantisch Hoogtestage complex ligt. Je vindt er alles terug in één gebouw. Supermarkt, restaurantje, feestzaal, appartementen,...

De appartementen zijn allemaal recent gerenoveerd en bieden iets meer ruimte dan het gemiddelde appartement in de Alpen. Bovendien vind je hier een prachtig zwembad en sauna complex terug waar je gratis toegang tot hebt.

De praktische kant

Vervoer

We vertrekken op vrijdagavond 2 februari 2018 met de bus uit Gent of Knokke. Er is ook een zaterdagavondbus (+20€) die zondagochtend aankomt. De terugbus vertrekt standaard op zaterdagochtend 10 februari 10u, we zijn terug tegen zaterdagavond 23h Er is ook een bus op zaterdagavond 19u (bvb voor wie een skipas neemt de laatste dag), deze is terug in't land op zondagochtend vroeg. Je kan uiteraard ook zelf rijden, zie hieronder!

We vertrekken op vrijdagavond 2 februari 2018 met de bus uit Gent of Leuven. Er is ook een zaterdagavondbus (+20€) die zondagochtend aankomt. De terugbus vertrekt standaard op zaterdagnamiddag 10 februari om 16u, we zijn terug zondagochtend vroeg in Gent en Leuven (omstreeks 7u). Er is ook een bus op zaterdagavond om 19u (bvb voor wie een skipas neemt de laatste dag). Je kan uiteraard ook zelf rijden, zie hieronder!

We vertrekken op vrijdagavond 2 februari 2018 met de bus uit Leuven of Gent. Er is ook een zaterdagavondbus (+20€) die zondagochtend aankomt. De terugbus vertrekt standaard op zaterdagochtend 10 februari om 10u, we zijn terug zondagochtend vroeg in Gent (omstreeks 7u). Er is ook een bus op zaterdagavond om 19u (bvb voor wie een skipas neemt de laatste dag). Je kan uiteraard ook zelf rijden, zie hieronder!

We vertrekken op vrijdagavond 2 februari 2018 met de bus uit Gent, Kortrijk of Antwerpen. Er is ook een zaterdagavondbus (+20€) die zondagochtend aankomt. De terugbus vertrekt standaard op zaterdagochtend 10 februari om 10u, we zijn terug zondagochtend vroeg in Gent, Kortrijk of Antwerpen (omstreeks 7u). Er is ook een bus op zaterdagavond om 19u (bvb voor wie een skipas neemt de laatste dag). Je kan uiteraard ook zelf rijden, zie hieronder!

 

Inschrijven

Online inschrijven kan vanaf maandag 16 oktober 2018, 12h Voor volgende verenigingen: HILOK en 8300. Bij Apolloon en VRG kun je inschrijven vanaf 18 oktober. Voor Ekonomika, VPPK, DIPS,Lombrosiana, Moeder Lies, PSW en Centaura is dit 20 oktober.Bij UFKA wordt er ingeschreven vanaf 26 oktober. Je vult het wachtwoord van je vereniging in en kiest vervolgens een appartement. Als je een nieuw appartement kiest, maak je daarvoor een wachtwoord aan, en geef je dit door aan de mensen die je in je appartement wilt. Als je je wilt toevoegen aan een bestaand appartement heb je daarvoor het kleedkamerwachtwoord nodig dat de eerste heeft aangemaakt. Opgepast, appartementen moeten compleet zijn binnen de 5 dagen na de eerste inschrijving, anders behoudt de groepsverantwoordelijke of organisatie het recht om je een kleiner appartement toe te wijzen.

De totale prijs voor logement, skipas, competitie, alle gratis drank & après-ski activiteiten is 370 EUR. Wens je mee te gaan met de bus, dan betaal je 80 EUR meer.

De totale prijs voor logement, skipas, competitie, alle gratis drank & après-ski activiteiten is 415 EUR. Wens je mee te gaan met de bus, dan betaal je 80 EUR meer.

De totale prijs voor logement, skipas, competitie, alle gratis drank & après-ski activiteiten is 395 EUR. Wens je mee te gaan met de bus, dan betaal je 80 EUR meer.

De totale prijs voor logement, skipas, competitie, alle gratis drank & après-ski activiteiten is 370 EUR. Wens je mee te gaan met de bus, dan betaal je 80 EUR meer.

Bovenstaande prijzen veronderstellen dat je Hello Member bent.

De fantastische all-in drank-deal is namelijk mogelijk gemaakt door Hello Bank, je moet dus lid zijn of worden ('t is volledig gratis, en snel gefixt) van de meest mobiele bank ter wereld om van deze all-in deal te genieten. Wil je geen Hello member worden kan je natuurlijk ook mee, maar dan betaal je een toeslag van 50 EUR voor deze deal.

 

SKIMATERIAAL

Je eigen skimateriaal kan mee op de bus, of kan je huren via ons ter plaatse (prijzen op de inschrijfpagina)

enkel ski's brons 58 EUR
enkel ski's zilver 78 EUR
enkel ski's goud 98 EUR
ski's & boots brons 68 EUR
ski's & boots zilver 88 EUR
ski's & boots goud 118 EUR
enkel snowboard zilver 78 EUR
enkel snowboard goud 98 EUR
snowboard & boots zilver 99 EUR
snowboard & boots goud 119 EUR
enkel boots - zilver 49 EUR
enkel boots - goud 59 EUR

Goud - Zilver - Brons is de kwaliteit van het materiaal. Goud is nieuw materiaal van dit skiseizoen, Zilver is maximum 1 jaar oud (dus wordt al het tweede seizoen verhuurd) en Brons kan nog ouder zijn.

 

370 EUR
eigen vervoer
450 EUR
met de bus
415 EUR
eigen vervoer
495 EUR
met de bus
395 EUR
eigen vervoer
475 EUR
met de bus
370 EUR
eigen vervoer
450 EUR
met de bus

Wat is er inbegrepen?

- Verblijf van 7 nachten (zaterdagmiddag 3/2 - zaterdagmiddag 10/2)

- Skipas 6d Folgarida Marilleva, 75 km piste

- Uitbreiding Val di Sole naar 174km piste kost slechts 35€ extra

- Skipas 6d Printze, 220 km piste

- Skipas 6d Orelle-Val Thorens, 140 km piste

- Skipas 6d Val Cénis, 125 km piste

- Gratis pluizige onesie naar keuze

- Alle drank gratis 's avonds in onze feestzaal

- Gratis deelname aan de winterspelen

- Gratis shotjes

- Gratis Hoogtestage sweater

- Hello Bank! membership

 

Lessen

Skilessen kosten 120 EUR (5 halve dagen les), en worden gegeven door officiële Zwitserse Skimonitoren.

Skilessen kosten 120 EUR (5 halve dagen les), en worden gegeven door officiële Franse Skimonitoren.

Skilessen kosten 120 EUR (5 halve dagen les), en worden gegeven door officiële Italiaanse Skimonitoren.

 

Verzekering

we bieden de reis & annulatieverzekering aan van Allianz (de grootste reisverzekeraar ter wereld). Je kan hier de annulatievoorwaarden lezen, of hier de voorwaarden van de reisbijstandsverzekering. (+40 EUR enkel Bijstand, +80 EUR Annulatie & Bijstand)

 

Uitbreidingen

Uitbreiding Espace Eskimo (300km piste) 15€

Via onze eigen ingelegde Ski Express kun je dagelijks naar andere skidorpjes in de nabijheid trekken die vlakbij liggen. De Ski Express vertrekt elke ochtend tussen 9u en 10u en komt in de namiddag terug.

Je kan ook nog voor beide skipassen een 7de dag (de laatste zaterdag bijboeken aan 30€)

Uitbreiding Val di Sole naar 174 km piste kost 35 € extra, en we raden deze spotgoedkope uitbreiding zeer sterk aan! Deze standaard uitbreiding kan ter plaatse ook nog extra uitgebreid worden naar de superskirama skipas (380 KM pistes, +120€). Daarmee kan je nog in de andere gebieden van de vallei skiën, je kan daarheen per bus of met de wagen.

Uit ervaring moeten we zeggen dat we afraden om deze uitbreiding te boeken het gebied Val di Sole is al enorm groot.

Je kan er ook nog voor kiezen om de laatste zaterdag te skiën (30 € extra)

Het inbegrepen skipas (Printze, 220 km) kan uitgebreid worden naar Les 4 Vallées (412 KM pistes, 120€). Daarmee mag je naar de prachtige pistes van Verbier & Mont Fort. Een aanrader voor ervaren skiërs!

Je kan ook nog voor beide skipassen een 7de dag (de laatste zaterdag bijboeken aan resp. 35€/45€

Het inbegrepen skipas (Orelle-Val Thorens, 140 km) kan uitgebreid worden naar Les 3 Vallées (607 KM pistes, +50€)

Je kan ook nog voor beide skipassen een 7de dag (de laatste zaterdag bijboeken aan resp. 35€/45€

INSCHRIJVEN

De inschrijvingen zijn open! Om in te schrijven zal je het wachtwoord moeten krijgen van je vereniging! Ben je net te laat, klik dan hier om op de wachtlijst te komen. Mogelijks komt er hier en daar nog een appartementje vrij!