Les Arcs en dorpje Arc 1800 vormen het sportiefste deel van het megagebied Paradiski. De Vanoise Express maakt Paradiski één van de grootste gebieden ter wereld. De residenties liggen vlak aan de piste. 's Avonds hebben we er onze eigen privé-feestzaal. Dit wordt dé ultieme HILOK-skireis!

Accomodatie 7 nachten
in appartement
Free drinks Corona-proof
fun
Studenten cash-back verzekering
Top skigebied TOP
SKIGEBIED
Picture 1
Picture 2
Picture 3

HET TRAININGSOORD

Het grootste deel van de sportieve pistes in Les Arcs liggen boven de 2000 meter. Op de lagere pistes staan wat bomen, zodat je tijdens hevige sneeuwval ook nog perfect kan zien waar je heen gaat. Het uitzicht op de pistes is fantastisch!

Wat met Corona?

We zullen alle mogelijke middelen in het werk stellen om Hoogtestage even sfeervol te houden als voorgaande edities met respect voor de geldende regels. Je kan sowieso rekenen op een prachtig uitgewerkte weekplanning vol Hoogtestage-activiteiten en uitdagingen voor overdag en 's avonds die garanderen dat je je allesbehalve zal vervelen in de bergen!

Daarnaast kun je rekenen op flexibele boekingsvoorwaarden waarbij je reis steeds gegarandeerd is. Wordt je reis geannuleerd dan krijg je sowieso je geld teruggestort. Wil je nog flexibelere annulatie en omboekmogelijkheden dan kun je voor de superflexibele annulatieverzekering kiezen (inclusief coronacashbackgarantie) (+49€)

Après-ski

Elke dag zal er ook op een bijzondere plaats een corona-proof après-ski georganiseerd worden zodat de sfeer er zeker een hele week zal inzitten. Dit zal in de openlucht gebeuren!

Het Hello Bank-voordeel

Dankzij Hello bank! is deze skireis zo voordelig. Om hiervan te profiteren moet je lid zijn of worden ('t is volledig gratis en snel gefixt) van de meest mobiele bank ter wereld. Wil je geen Hello member worden, kan je natuurlijk ook mee, maar dan betaal je een toeslag van € 50 voor de reis. Opgelet: de aanvraag om Hello member te worden moet ingediend worden voor 1 december 2020, en het rekeningnummer moet worden ingevuld in je loginzone ten laatste 2 weken voor vertrek om de korting te krijgen.

Ben je Hello member? Vul je IBAN-code dan in op je profiel. Ben je nog geen Hello member? Klik dan hier om het te worden. Dit duurt slecht 3 minuutjes. Hello bank! is dé bank voor de jonge avonturier die zelden thuis is: 100% mobiel en 100% gratis.

Hello bank
Hello Bank
Arena picture 1
Arena picture 2
Arena picture 3

WINTER GAMES

Elke dag zal er een andere discipline op de trainingsagenda staan. Deze activiteiten zijn allemaal gratis en volledig vrijblijvend. Hoewel een afgetraind atletenlichaam geen kwaad kan zal hier vooral een gezonde portie sneeuwplezier centraal staan.

Reeds geplande disciplines: Big air challenge, WK Human Curling, Zwemvliezenrun, Snowvolley, Snowpong en veel meer!

Archery Tag
Game picture
WK Human Curling
Game picture
Capture the flag
Game picture
Zwemvliezenrun
Game picture
Big slalom
Game picture

De kleedkamers

We verblijven in appartementen voor 4, 5, 6 & 7 personen.

Dagelijks komen onze postbodes bij je langs om je een krantje te bezorgen. Daarin staat niet alleen het weer van de dag, maar ook wat er allemaal te beleven is en nog enkele sappige roddels!

Dressing room 3
Dressing room 4
Dressing room 2
Dressing room 1
Dressing room 5

PRAKTISCH

Basisprijs: 470€

Wat is inbegrepen?
 • Verblijf van 7 nachten (zaterdagmiddag 30/01 - zaterdagochtend 06/02)
 • Busrit heen en terug van en naar België.
 • Skipas Les Arcs voor 6 dagen (van zo t.e.m vr) - 200 km piste
 • Gratis deelname aan de winterspelen
 • Gratis Hoogtestage sweater
 • Hello Bank! membership
 • De skireis van je leven!
Vervoer

We vertrekken op vrijdagavond 29 januari 2021 met de bus uit Gent.

De terugbus vertrekt op zaterdagochtend 6 februari 2021 om 10u, we zijn terug tegen zaterdagavond 22u.

Specifieke richtlijnen in verband met de bagage worden gecommuniceerd per email een paar dagen voor we vertrekken richting de bergen.

Je kan uiteraard ook zelf rijden. Dit is 80€ goedkoper. Er wordt in de mate van het mogelijke een parkeerplek voorbehouden voor jullie voertuig.

All-in drankformule

Voorlopig is de all in drank formule nog wat onzeker. We doen er alles aan om dit te kunnen organiseren in een avondconcept volgens de maatregelen rond covid -19. Momenteel is nog onduidelijk in welke vorm dit mogelijk zal zijn in de gebieden.

All In drankformule houdt in: 6 dagen lang elke avond van 22u -2u gratis drank:

 • bier
 • cocktails
 • frisdrank
 • wijn

De kostprijs van de ALL IN Drankformule bedraagt €50.

Mocht het all-in drankconcept of een evenwaardig alternatief niet kunnen doorgaan omwille van geldende coronamaatregelen dan voorzien we in een terugstorting van deze 50€ aan iedereen die deze optie gekozen heeft.
Inschrijven

Er zijn twee manieren om je in te schrijven: aansluiten bij een bestaande kamer, of een nieuwe kamer uitkiezen en deze vullen met je vrienden.

Als je een nieuwe kamer kiest, maak je daarvoor een wachtwoord aan en geef je dit wachtwoord door aan de mensen die je in je kamer wilt.

Als je je wilt toevoegen aan een bestaande kamer heb je daarvoor het kleedkamerwachtwoord nodig dat de eerste heeft aangemaakt.

OPGEPAST

Appartementen moeten compleet zijn binnen de 5 dagen na de eerste inschrijving, anders behoudt de groepsverantwoordelijke of organisatie zich het recht om je een kleiner appartement toe te wijzen. Wanneer dit niet mogelijk is, wordt er een forfait aangerekend voor de lege bedden.

Lessen

Skilessen kosten 120€ (5d/2u), en worden gegeven door officiële Franse skimonitoren van Ecole du ski Français (ESF). De lessen worden gegeven in het Engels.

Dagelijks wordt er op een specifieke plaats afgesproken.

Op de eerste lesdag wordt een verdeling op basis van niveau gemaakt. Elke groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers.

Skiles voor gevorderden is onder voorbehoud. Indien niet genoeg mensen van dit niveau skiles vragen, worden die mensen gecontacteerd en raden we aan om ter plaatse te kijken voor privé-les.

Verzekering

We bieden de bijstandsverzekering aan van Allianz (de grootste reisverzekeraar ter wereld). Op die manier ben je 100% gedekt tegen alle mogelijke extra kosten die je zou oplopen als geval van pech of een ongeval.

Je kunt ook kiezen voor een superflexibele annulatieverzekering, waarbij je naast de klassieke annulatiemogelijkheden ook recht hebt op een coronacashback garantie.

Als er een negatief reisadvies bestaat op moment van afreizen dan zul je je geld terugkrijgen.

Je kan hier de annulatievoorwaarden lezen, of hier de voorwaarden van de reisbijstandsverzekering.

 • € 39 Bijstandsverzekering
 • € 49 Annulatieverzekering met corona cashback verzekering
Uitbreiding

SKIPASSEN

De inbegrepen skipas voor Les Arcs en haar 200 kilometer aan pistes kan uitgebreid worden naar een skipas Paradiski (Les Arcs - La Plagne). Voor een surplus van 50€ krijg je zo'n 425 kilometer aan pistes.

Skimateriaal

Je skimateriaal kan bij je inschrijving regelen. Dit is +/- 30% goedkoper dan als je dit ter plaatse regelt.

 • Ski’s Discovery € 89
 • Ski’s Sensation € 109
 • Ski’s Excellence € 129
 • Ski’s en boots Bronze € 79
 • Ski’s en boots Discovery € 109
 • Ski’s en boots Sensation € 129
 • Ski’s en boots Excellence € 149
 • Enkel snowboard Discovery € 79
 • Enkel snowboard Sensation €109
 • Snowboard en boots discovery € 109
 • Snowboard en boots discovery € 129
 • Enkel snowboard/skiboots € 49

De inschrijvingen van Hilok gaan vrijdag 23 oktober om 15u open! Het ww vind je op het FB-event! De inschrijvingen zijn geopend. Zit je niet bij een vereniging kies dan team "Geen vereniging" en wachtwoord "Les arcs 2021"