Les Arcs 1800 vormt samen met La Plange het megagebied Paradiski. Dankzij de Vanoise Express, die beide stadjes verbindt, behoort Paradiski met 425km tot één van de grootste skigebieden ter wereld.

❄ Hoogtestage, onvergetelijke momenten op én naast de piste! ❄

Accomodatie 7
overnachtingen
Free drinks Beste
après-ski
Studenten Top
animatie
Top skigebied BESTE
SKIGEBIEDEN
Picture 1
Picture 2
Picture 3

Hoogtestage Arena

Les Arcs 1800 ligt midden op de bergflank tussen Les Arcs 1600 en 2000 (onze buren). Hierdoor liggen alle residenties aan de piste. Ons stadje beschikt over een ruim assortiment aan winkels, supermarktjes, restaurants, bars en danscafés. Les Arcs 1800 heeft zelf zijn eigen bowling. Een plonsje in het tropisch indoor zwembad zorgt ervoor dat alle spieren even kunnen ontspannen.

ELKE DAG FEEST

oor de après-ski kunnen we dagelijks rekenen op het prachtige La Folie Douce van Les Arcs. De Live-acts en optredens brengen jou meteen in de sfeer om nadien af te dalen en de avond feestelijk verder te zetten in de tal van bars, dancafés of zelf in de plaatselijke discotheek.

Unieke après-ski

Na een naar alle waarschijnlijkheid doodvermoeiende dag op de trainingspisten, opent de après-ski eindelijk zijn deuren. Ideaal moment om even terug op adem te komen en die brandstoftank aan te vullen met enkele schnaps.

Hello bank!-deal: € 50 korting

Hello bank! stuurt je voor een zacht prijsje op skivakantie.

Hello bank! klanten genieten namelijk een korting van € 50!
Je bent nog geen Hello bank! klant? Word gratis klant, vul je IBAN voor 04/01/24 in op je persoonlijke profiel en geniet van de € 50 korting.

Sluit je hier gratis aan en geniet mee van het voordeel.
Hello bank
Hello Bank
Arena picture 1
Arena picture 2
Arena picture 3

WINTERGAMES

Elke dag zal er een andere discipline op de trainingsagenda staan. Deze activiteiten zijn allemaal gratis en volledig vrijblijvend. Hoewel een afgetraind atletenlichaam geen kwaad kan, zal hier vooral een gezonde portie sneeuwplezier centraal staan.

Reeds geplande disciplines: Big Inflatable Slide, WK Human Curling, Reuze-Sneeuwballengevecht, Snow Obstacel Course en de Big Slalom.

Big Inflatable slide
Game picture
WK Human Curling
Game picture
Reuze-sneeuwballengevecht
Game picture
Snow Obstacle Course
Game picture
Big Slalom
Game picture

De kleedkamers

De residenties zijn verspreid over het stadje. Doordat Les Arcs 1800 eigenlijk een halve circkel is, ben je direct overal dichtbij. Winkels, bars of pistes? Alles is op mini wandelafstand van jouw appartement.


Dagelijks komt onze Service du Soleil langs op kleedkamerronde, speciaal om hoogstpersoonlijk de Journal du Soleil uit te delen! Hierin vind je de spannendste roddels van de afgelopen 24u en het trainingsschema van de volgende dag.

Dressing room 3
Dressing room 4
Dressing room 2
Dressing room 1
Dressing room 5

PRAKTISCH

Vanaf € 545,-

Wat is inbegrepen?

SUPER EARLY BIRD
€ 545,-

Voor Hello members, dit kan je gratis worden in slechts enkele minuten. Lees er hieronder alles over.

€ 595,-

Voor niet Hello members, sluit je hier gratis aan en geniet mee van het voordeel.

Je betaalt hiervan slechts € 200 als voorschot om je plaats te reserveren. Het restbedrag dient betaald te worden voor 1 december 2023.

Deze prijs is inclusief:
 • Verblijf van 7 nachten (zaterdagavond 03/02 - zaterdagochtend 10/02)
 • Skipas Les Arcs voor 6 dagen (van zo t.e.m vr) - 200 km piste
 • Gratis deelname aan de wintergames
 • Gratis shotjes tijdens de après-ski
 • Gratis Hoogtestage sweater
 • Hello bank! membership**
 • De Skireis van je leven!
Exclusief: Extra:
 • Toeristentaks – € 3/dag (ter plaatste te betalen)
 • Administratieve kosten - € 5
** Zie hieronder: Hello bank! Deal
Vervoer

We vertrekken op vrijdagavond 02 februari 2024 rond 21u00, het exacte uur van vertrek wordt later medegedeeld. De aankomst is voorzien op zaterdagvoormiddag.

De terugrit vertrekt standaard op zaterdagochtend 10 februari 2024, we zijn terug zaterdagavond rond 23u.

Op- en afstapplaatsen:
 • Leuven

Specifieke richtlijnen in verband met de bagage worden gecommuniceerd per email een paar dagen voor we vertrekken richting de bergen.

De kostprijs van de bus bedraagt € 135 pp.

Je kan uiteraard ook zelf rijden. Er is een parking waar jullie de wagen kunnen parkeren voor de week.

Après-ski

Na een volledige dag op de latten, volgt er natuurlijk een welverdiende après-ski. Zowel op als naast de piste zullen we er stevig invliegen om zo onze spieren goed te smeren voor de dag nadien.

Voor de die-hard atleten die nog niet gesneuveld zijn tijdens deze après-ski, zetten we het feestje door in de lokale bars en discotheken. Berucht en beroemd van de Alpen tot in de Pyreneeën

Inschrijven

Er zijn twee manieren om je in te schrijven: aansluiten bij een bestaande kamer, of een nieuwe kamer uitkiezen en deze vullen met je vrienden.

 • Als je een nieuwe kamer kiest, maak je daarvoor een wachtwoord aan en geef je dit wachtwoord door aan de mensen die je in je kamer wilt.
 • Als je jezelf wilt toevoegen aan een bestaande kamer heb je daarvoor het kleedkamerwachtwoord nodig dat de teamleider (= eerste boeker) heeft aangemaakt.

OPGEPAST

Appartementen moeten compleet zijn binnen de 5 dagen na de eerste inschrijving, anders behoudt de groepsverantwoordelijke of organisatie zich het recht om je een kleiner appartement toe te wijzen. Wanneer dit niet mogelijk is, wordt er een forfait aangerekend voor de lege bedden.

De toeslag voor een leeg bed bedraagt € 250 per bed.

Lessen

Ski- snowboardlessen kosten € 195 (2u/dag, gedurende 5 dagen), en worden gegeven door officiële Franse skimonitoren. De lessen worden gegeven in het Engels.

Dagelijks wordt er op een specifieke plaats afgesproken.

Op de eerste lesdag wordt een verdeling op basis van niveau gemaakt.

Ski- snowboardles voor gevorderden is onder voorbehoud. Indien niet genoeg mensen van dit niveau skiles vragen, worden die mensen gecontacteerd en raden we aan om ter plaatse te kijken voor privé-les.

Verzekering

We bieden de bijstandsverzekering aan van Europ Assistance. Op die manier ben je persoonlijk gedekt voor kosten die je zou oplopen als geval van pech of een ongeval.

Je kan hier de annulatievoorwaarden lezen.

Uitbreiding

SKIPASSEN

De inbegrepen skipas voor Les Arcs en haar 200 kilometer aan pistes kan uitgebreid worden naar een skipas Paradiski (Les Arcs - La Plagne). Voor een surplus van € 99 krijg je zo'n 425 kilometer aan pistes.

Skimateriaal

Had je graag nog ski- of snowboardmateriaal gehuurd via ons, dan kan je deze tijdens jouw inschrijving nog bijboeken. Dit is vaak 30% goedkoper dan wanneer je dit zelf ter plaatse regelt. Hier alvast een overzicht van de verschillende categorieën.

 • Enkel ski’s Discovery € 95
 • Enkel ski’s Sensation € 115
 • Enkel ski’s Excellence € 135
 
 • Ski’s en boots Bronze € 95
 • Ski’s en boots Discovery € 125
 • Ski’s en boots Sensation € 145
 • Ski’s en boots Excellence € 165
 
 • Enkel snowboard Discovery € 85
 • Enkel snowboard Sensation € 115
 • Snowboard en boots Discovery € 125
 • Snowboard en boots Sensation € 145
 
 • Enkel ski- of snowboots € 55
 • Eigen materiaal op de bus € 15
 • Helm kan ter plaatse gehuurd worden

❄ Preregisteer hier voor Hoogtestage 2025! ❄

Preregistreer