Val Di Sole is het op één na grootste skigebied van Italië. De 'vallei van de zon' is hooggelegen en heeft een moderne infrastructuur (maar liefst 55 zetelliften en 25 gondels). De Pizza Margarita's staan er geafficheerd aan 3,5 euro! We hebben er 's avonds onze eigen discotheek vlakbij onze residenties, waar alles gratis is!

Accomodatie 7 nachten
Free drinks ALL-IN FORMULE
Studenten Eigen feestzaal
Top skigebied TOP SKIGEBIED
Picture 1
Picture 2
Picture 3

HET TRAININGSOORD

Ons dorp Marilleva ligt op 1400m. Het skigebied Folgarida - Marilleva en Madonna Di Campiglio - die deel uitmaken van de Skirama Dolomiti Di Brenta, zijn gerenommeerd vanwege de kwaliteit van de pistes, de Italiaanse flair en de schoonheid van de natuur. Hoewel Folgarida - Marilleva voor velen al voldoende zal zijn, raden we sterk aan om de uitbreiding te nemen!

De Arena

Omdat de boog van een atleet niet altijd gespannen kan staan en de overbodige grijze hersencellen (gecreëerd tijdens de wekenlange opsluiting in januari) gerust verbrand mogen worden openen we ’s avonds onze arena: een oord van vertier in’t midden van het Alpendorp waar enkel de Hoogtestage-atleten binnen mogen.

Wat? Alles gratis? Juist.

Er is dagelijks een tournée générale van 22u tot 2u 's nachts. Dit betekent dat je 's avonds dus geen enkele keer je portefeuille zal moeten bovenhalen.

Het Hello Bank-voordeel

Dankzij Hello bank is deze skireis zo voordelig. Om hiervan te profiteren moet je lid zijn of worden ('t is volledig gratis, en snel gefixt) van de meest mobiele bank ter wereld. Wil je geen Hello member worden kan je natuurlijk ook mee, maar dan betaal je een toeslag van €50 voor de reis.

Ben je Hello member? Vul je IBAN-code dan in op je profiel. Ben je nog geen Hello member? Klik dan hier om het te worden. Dit duurt slecht 3 minuutjes. Hello bank! Dé bank voor de jonge avonturier die zelden thuis is: 100% mobiel en 100% gratis.

Hello bank
Hello Bank
Arena picture 1
Arena picture 2
Arena picture 3

WINTER GAMES

Elke dag zal er een andere discipline op de trainingsagenda staan. Deze activiteiten zijn allemaal gratis en volledig vrijblijvend. Hoewel een afgetraind atletenlichaam geen kwaad kan zal hier vooral een gezonde portie sneeuwplezier centraal staan.

Reeds geplande disciplines: Big Air Challenge, WK poepslee, Zwemvliezenrun, Snowvolley, Archery Tag & Snowpong.

Archery Tag
Game picture
WK Poepslee
Game picture
Snowvolley
Game picture
Zwemvliezenrun
Game picture
Big Air Challenge
Game picture

De kleedkamers

We maken de appartementen van Lores 2 onze thuishaven. Er zijn appartementen van 4, 6, en 8 bedden. De appartementen zijn allemaal voorzien van lakens en dekens, sommige zelfs van afwasmachine en koffiezetapparaat. 't Enige waar je zelf moet voor zorgen zijn kuisproducten, kruiden en handdoeken.

Dagelijks komen onze postbodes bij je langs om je een krantje te bezorgen. Daarin staat niet alleen het weer van de dag, maar ook wat er allemaal te beleven is en nog enkele sappige roddels!

Dressing room 3
Dressing room 4
Dressing room 2
Dressing room 1
Dressing room 5

PRAKTISCH

Basisprijs: € 405

Wat is inbegrepen?
 • Verblijf van 7 nachten (zaterdagmiddag 3/2 - zaterdagmiddag 10/2)

 • ALL IN Drank elke avond van 22u-2u
 • Skipas 6d Folgarida Marilleva, 75 km piste

 • Uitbreiding Val di Sole naar 174km piste kost slechts €35 extra

 • Gratis deelname aan de winterspelen

 • Gratis shotjes tijden de après-ski

 • Gratis Hoogtestage sweater

 • Hello Bank! membership

 • Een onvergetelijke skiweek!

Vervoer

We vertrekken op vrijdagavond 1 februari 2019 met de bus uit Leuven. De terugbus vertrekt standaard op zaterdagnamiddag 9 februari 2019 16u, we zijn terug tegen zondagochtend. Er is ook een bus op zaterdagavond 19u (bvb voor wie een skipas neemt de laatste dag), deze is ook terug in't land op zondagochtend vroeg.

De kostprijs van de bus bedraagt €80.

Je kan uiteraard ook zelf rijden. Er worden onderaan residentie Abete en residentie Lores parkeerplaatsen voorzien.

Specifieke richtlijnen in verband met de bagage worden gecommuniceerd per email een paar dagen voor we vertrekken richting de bergen.

All-in drankformule

Met de all-in drankformule krijg je dagelijks vanaf 22u tot 2u 's nachts non-stop gratis bier, cocktails, wijn en frisdrank .

Elke atleet ontvangt aan het begin van de week zijn heilige graal voor de komende dagen: de Hoogtestage-beker. Deze beker kan je heel de week lang gratis laten opvullen aan onze bar. Dit prachtige souvenir neem je na afloop mee naar huis om tevens thuis uw eigen dorstjes te laven.

Inschrijven

Vanuit de kring zal je een login en wachtwoord ontvangen om je inschrijving aan te vangen. Met die gegevens zal je je kunnen inschrijven voor deze Hoogtestage.

Er zijn twee manieren om je in te schrijven: aansluiten bij een bestaand team en appartement, of een nieuw team en appartement aanmaken en deze vullen met jouw team.

Als je een nieuw appartement kiest, maak je daarvoor een wachtwoord aan en geef je dit wachtwoord door aan de mensen die je in je appartement wilt.

Als je je wilt toevoegen aan een bestaand appartement heb je daarvoor het kleedkamerwachtwoord nodig dat de eerste heeft aangemaakt.

OPGEPAST

Appartementen moeten compleet zijn binnen de 5 dagen na de eerste inschrijving, anders behoudt de groepsverantwoordelijke of organisatie zich het recht om je een kleiner appartement toe te wijzen.

Lessen

Skilessen kosten 120€ (5d/2u), en worden gegeven door officiële Italiaanse skimonitoren. De lessen worden gegeven in het Engels.

Dagelijks wordt er op een specifieke plaats afgesproken.

Op de eerste lesdag wordt een verdeling op basis van niveau gemaakt. Elke groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers.

Skiles voor gevorderden is onder voorbehoud. Indien niet genoeg mensen van dit niveau skiles vragen, worden die mensen gecontacteerd en raden we aan om ter plaatse te kijken voor privé-les.

Verzekering
We bieden de reis -& annulatieverzekering aan van Allianz (de grootste reisverzekeraar ter wereld).

Je kan hier de annulatievoorwaarden lezen, of hier de voorwaarden van de reisbijstandsverzekering.

 • +40 EUR enkel Bijstand
 • +80 EUR Annulatie & Bijstand
Uitbreiding
De uitbreiding Val di Sole met 175 km piste kost €35. We raden aan om deze uitbreiding te nemen!

Met de uitbreiding krijg je toegang tot het deel Madonna Di Campiglio. De après-ski's zijn hier ontzettend cool, maar niet vergeten dat je nog moet terugkeren voor het sluiten van de liften. Anders ben je aangewezen op de taxi!

Alsook kan je er onmiddellijk voor kiezen om 7 dagen op de piste te staan. Voor het standaard skigebied (Folgaria-Marilleva) kost dit kost €30 en voor het uitgebreide gebied (Val Di Sole) kost dit €65.

Ter plaatse kan je er ook nog voor kiezen om een skipas te nemen voor de laatste dag. De terugkeer van de bussen naar België is hier op voorzien.

Skimateriaal

 • Ski’s Brons 58€
 • Ski’s Zilver 78€
 • Ski’s Goud 98€
 • Ski’s en boots Brons 68€
 • Ski’s en boots Zilver 88€
 • Ski’s en boots Goud 118€
 • Snowboard Brons 78€
 • Snowboard Zilver 98€
 • Snowboard en boots Brons 99€
 • Snowboard en boots Zilver 119€
 • Enkel boots Zilver 49€
 • Enkel boots Goud 59€
 • Goud - Zilver - Brons is de kwaliteit van het materiaal. Goud is nieuw materiaal van dit skiseizoen, Zilver is maximum 1 jaar oud (dus wordt al het tweede seizoen verhuurd) en Brons kan nog ouder zijn.

Helaas is zijn alle appartementen de deur uit! See you next year?

Sluit aan bij een team

Geïnteresseerd om ook mee te gaan met je vereniging op Hoogtestage?

Stuur ons een mailtje

Maak je geen deel uit van een verenging? Geen enkel probleem! Bij Route du Soleil organiseren we speciaal voor jou ook een skifestival in 2 andere gebieden waar je kunt genieten van all-in drinks, optredens op de piste (Willy Sommers, YOLOTANKER, Gunther D, … ) en 2 waanzinnige skigebieden.