Avoriaz is misschien wel het meest charmante dorpje van de Alpen. Alles ligt vlakbij elkaar en het is tijdens de winterperiode volledig autovrij. De asfaltwegen in het dorpje worden omgetoverd in witte sneeuwpaden. Naar de winkel gaan, doe je gewoon op ski's of met je board.

❄ Hoogtestage, onvergetelijke momenten op én naast de piste! ❄

Accomodatie 7
overnachtingen
Free drinks Beste
après-ski
Studenten Top
animatie
Top skigebied BESTE
SKIGEBIEDEN
Picture 1
Picture 2
Picture 3

Hoogtestage Arena

Avoriaz maakt deel uit van Le Portes du Soleil en het grootste gedeelte van de pistes in Avoriaz ligt boven de 2000m, je kan er dus van uit gaan dat het hier altijd mooi ondergesneeuwd is. Avoriaz heeft een enorm gevarieerd aanbod, ideaal dus voor zowel gevorderde en beginnende skiërs.

ELKE DAG FEEST

Avoriaz beschikt over een breed gamma aan restaurants en bars. Zodra de pistes sluiten, openen de deuren naar de verschillende cafés. We organiseren er dagelijks een geweldige après-ski en 's avonds ruilen we onze ski- of snowboardboots voor een paar dansschoenen. De best getrainde atleten kunnen nog afzakken naar de danscafés of discotheken waar we tot in de vroege uurtjes de benen kunnen stretchen.

Unieke après-ski

Na een naar alle waarschijnlijkheid doodvermoeiende dag op de trainingspisten, opent de après-ski eindelijk zijn deuren. Ideaal moment om even terug op adem te komen en die brandstoftank aan te vullen met enkele schnaps.

Hello bank!-deal: € 50 korting

Hello bank! stuurt je voor een zacht prijsje op skivakantie.

Hello bank! klanten genieten namelijk een korting van € 50!
Je bent nog geen Hello bank! klant? Word gratis klant, vul je IBAN voor 04/01/24 in op je persoonlijke profiel en geniet van de € 50 korting.

Sluit je hier gratis aan en geniet mee van het voordeel.
Hello bank
Hello Bank
Arena picture 1
Arena picture 2
Arena picture 3

WINTERGAMES

Elke dag zal er een andere discipline op de trainingsagenda staan. Deze activiteiten zijn allemaal gratis en volledig vrijblijvend. Hoewel een afgetraind atletenlichaam geen kwaad kan, zal hier vooral een gezonde portie sneeuwplezier centraal staan.

Reeds geplande disciplines: Poolparty*, WK Human Curling, Reuze-Sneeuwballengevecht, Snow Obstacel Course en de Big Slalom. *optioneel bij te boeken.

Poolparty
Game picture
WK Human Curling
Game picture
Reuze-sneeuwballengevecht
Game picture
Snow Obstacle Course
Game picture
Big Slalom
Game picture

De kleedkamers

We verblijven telkens in mooie residenties in Avoriaz. Er zijn kamers voor 4, 5, 6 & 7 personen. De bedlinnen in Avoriaz zijn inbegrepen.

Dagelijks komt onze Service du Soleil langs op kleedkamerronde, speciaal om hoogstpersoonlijk de Journal du Soleil uit te delen! Hierin vind je de spannendste roddels van de afgelopen 24u en het trainingsschema van de volgende dag.

Dressing room 3
Dressing room 4
Dressing room 2
Dressing room 1
Dressing room 5

PRAKTISCH

Vanaf € 595,-

Wat is inbegrepen?

SUPER EARLY BIRD
€ 545,-

EARLY BIRD PRICE
€ 595,-

Voor Hello members, dit kan je gratis worden in slechts enkele minuten. Lees er hieronder alles over.

€ 645,-

Voor niet Hello members, sluit je hier gratis aan en geniet mee van het voordeel.

Je betaalt hiervan slechts € 200 als voorschot om je plaats te reserveren. Het restbedrag dient betaald te worden voor 1 december 2023.

Deze prijs is inclusief:
 • Verblijf van 7 nachten (zaterdagavond 03/02 - zaterdagochtend 10/02)
 • Skipas Avoriaz voor 6 dagen (van zo t.e.m vr) - 78 km piste
 • Gratis deelname aan de wintergames
 • Gratis shotjes tijdens de après-ski
 • Bedlinnen
 • Hello bank! membership**
 • De Skireis van je leven!
Exclusief: Extra:
 • Toeristentaks – € 3/dag (ter plaatste te betalen)
 • Administratieve kosten - € 5
** Zie hieronder: Hello bank! Deal
Vervoer

We vertrekken op vrijdagavond 02 februari rond 22u00, het exacte uur van vertrek wordt later medegedeeld. De aankomst is voorzien op zaterdagvoormiddag.

De terugrit vertrekt standaard op zaterdagochtend 10 februari 2024, we zijn terug zaterdagavond rond 23u.

Op- en afstapplaatsen:
 • Gent
 • Antwerpen
 • Leuven

Specifieke richtlijnen in verband met de bagage worden gecommuniceerd per email een paar dagen voor we vertrekken richting de bergen.

De kostprijs van de bus bedraagt € 135 pp.

Je kan uiteraard ook zelf rijden. Er is een ondergrondse parking waar jullie de wagen kunnen parkeren voor de week.

Après-ski

Na een volledige dag op de latten, volgt er natuurlijk een welverdiende après-ski. Zowel op als naast de piste zullen we er stevig invliegen om zo onze spieren goed te smeren voor de dag nadien.

Voor de die-hard atleten die nog niet gesneuveld zijn tijdens deze après-ski, zetten we het feestje door in de lokale bars en discotheken. Berucht en beroemd van de Alpen tot in de Pyreneeën

Inschrijven

Er zijn twee manieren om je in te schrijven: aansluiten bij een bestaande kamer, of een nieuwe kamer uitkiezen en deze vullen met je vrienden.

 • Als je een nieuwe kamer kiest, maak je daarvoor een wachtwoord aan en geef je dit wachtwoord door aan de mensen die je in je kamer wilt.
 • Als je jezelf wilt toevoegen aan een bestaande kamer heb je daarvoor het kleedkamerwachtwoord nodig dat de teamleider (= eerste boeker) heeft aangemaakt.

OPGEPAST

Appartementen moeten compleet zijn binnen de 5 dagen na de eerste inschrijving, anders behoudt de groepsverantwoordelijke of organisatie zich het recht om je een kleiner appartement toe te wijzen. Wanneer dit niet mogelijk is, wordt er een forfait aangerekend voor de lege bedden.

De toeslag voor een leeg bed bedraagt € 250 per bed.

Lessen

Ski- of snowboardlessen kosten € 195 (2,5u/dag, gedurende 6 dagen), en worden gegeven door officiële Franse skimonitoren. De lessen worden gegeven in het Engels.

Dagelijks wordt er op een specifieke plaats afgesproken.

Op de eerste lesdag wordt een verdeling op basis van niveau gemaakt.

Ski- of snowboardles voor gevorderden is onder voorbehoud. Indien niet genoeg mensen van dit niveau skiles vragen, worden die mensen gecontacteerd en raden we aan om ter plaatse te kijken voor privé-les.

Verzekering

We bieden de bijstandsverzekering aan van Europ Assistance. Op die manier ben je persoonlijk gedekt voor kosten die je zou oplopen als geval van pech of een ongeval.

Je kan hier de annulatievoorwaarden lezen.

Uitbreiding

SKIPASSEN

De inbegrepen skipas voor Avoriaz en haar 75 kilometer aan pistes kan uitgebreid worden naar een skipas voor Portes du Soleil voor een surplus van € 99. Hiermee krijg je zo'n 600 kilometer aan pistes. Je kan zelfs skiën tot in Zwitserland!

Skimateriaal

Had je graag nog ski- of snowboardmateriaal gehuurd via ons, dan kan je deze tijdens jouw inschrijving nog bijboeken. Dit is vaak 30% goedkoper dan wanneer je dit zelf ter plaatse regelt. Hier alvast een overzicht van de verschillende categorieën.

 • Enkel ski’s Discovery € 95
 • Enkel ski’s Sensation € 115
 • Enkel ski’s Excellence € 135
 
 • Ski’s en boots Bronze € 95
 • Ski’s en boots Discovery € 125
 • Ski’s en boots Sensation € 145
 • Ski’s en boots Excellence € 165
 
 • Enkel snowboard Discovery € 85
 • Enkel snowboard Sensation € 115
 • Snowboard en boots Discovery € 125
 • Snowboard en boots Sensation € 145
 
 • Enkel ski- of snowboots € 55
 • Eigen materiaal op de bus € 15
 • Helm kan ter plaatse gehuurd worden

❄ Preregisteer hier voor Hoogtestage 2025! ❄

Preregistreer