Avoriaz is misschien wel het mooiste dorpje van de gehele Alpen en ligt één van de grootste skigebieden ter wereld: Les Portes du Soleil. De residenties liggen vlak aan de piste. 's Avonds valt er heel wat te beleven, er zijn ook een aantal heel gezellige après-ski bars.

Accomodatie 7 nachten
in appartement
Free drinks Dagelijkse
feestjes
Studenten TOP service
Top skigebied BESTE
SKIGEBIEDEN
Picture 1
Picture 2
Picture 3

HET TRAININGSOORD

Het grootste deel van de sportieve pistes in Avoriaz liggen boven de 2000 meter. Het merendeel van de pistes is blauw en rood, ideaal voor gevorderden en minder gevorderden. Het uitzicht op de pistes is fantastisch!

ELKE DAG FEEST

De corona pandemie lijkt de grootste impact achter zich te hebben gelaten en de skigebieden maken zich dan ook klaar voor het gekste seizoen sinds jaren, zonder beperkingen, maar mogelijk mét vaccinatiepas.

Mocht er toch nog één of ander virus of variant roet in het eten gooien dan kan je uiteraard kiezen voor onze Superflex Annuleringsverzekering waarbij je heel flexibel kunt annuleren met 100% geld-terug-garantie.

Op vertoon van je Hoogtestage bandje...

Bij aanvang van de week ontvang je een Hoogtestage bandje. In verschillende bars en restaurants, krijg je hiermee de beste deals uit de bergen!

Hello bank!-deal

Hello bank! stuurt je voor een zacht prijsje op skivakantie. Om van deze deal te kunnen profiteren, moet je member zijn van Hello bank!. Ben je nog geen member? Sluit je hier gratis aan vóór 6 december in amper een paar minuutjes. Word je liever geen member van Hello bank!, dan betaal je voor je trip €50 bovenop de vermelde promoprijs. Een Hello bank!-zichtrekening is levenslang gratis, er zijn geen extra kosten aan verbonden op de korte of lange termijn! Meer info daarover vind je hier .
Hello bank
Hello Bank
Arena picture 1
Arena picture 2
Arena picture 3

WINTER GAMES

Elke dag zal er een andere discipline op de trainingsagenda staan. Deze activiteiten zijn allemaal gratis en volledig vrijblijvend. Hoewel een afgetraind atletenlichaam geen kwaad kan zal hier vooral een gezonde portie sneeuwplezier centraal staan.

Reeds geplande disciplines: Big air bag, WK Human Curling, Reuzeslalom, Snowvolley & Snow obstacle course.

Poolparty
Game picture
WK Human Curling
Game picture
Reuze-sneeuwballengevecht
Game picture
Snow Obstacle Course
Game picture
Big Slalom
Game picture

De kleedkamers

We verblijven telkens in mooie residenties te Avoriaz. Er zijn kamers voor 4, 5, 6 & 7 personen.

Dagelijks komen onze postbodes bij je langs om je een krantje te bezorgen. Daarin staat niet alleen het weer van de dag, maar ook wat er allemaal te beleven is en nog enkele sappige roddels!

Dressing room 3
Dressing room 4
Dressing room 2
Dressing room 1
Dressing room 5

PRAKTISCH

Prijzen 2024: Coming soon

Wat is inbegrepen?
 • Verblijf van 7 nachten (zaterdagmiddag 04/02 - zaterdagmiddag 11/02)*
 • Skipas Avoriaz voor 6 dagen (van zo t.e.m vr) - 78 km piste
 • Gratis deelname aan de winterspelen
 • Gratis shotjes tijdens de après ski
 • Gratis Hoogtestage sweater
 • Hello Bank! membership**
 • De Skireis van je leven!

*Exclusief toeristentaks - €2/dag

**Wens je toch geen Hello member te worden dan betaal je 50€ extra voor je skitrip.

Vervoer

We vertrekken op vrijdagavond 03 februari 2023 met de bus uit Gent, Leuven of Antwerpen.

De terugbus vertrekt standaard op zaterdagochtend 11 februari 2023, we zijn terug tegen zaterdagavond 23u.

Specifieke richtlijnen in verband met de bagage worden gecommuniceerd per email een paar dagen voor we vertrekken richting de bergen.

De kostprijs van de bus bedraagt €130 pp.

Je kan uiteraard ook zelf rijden. Er is een ondergrondse parking waar jullie de wagen kunnen parkeren voor de week.

Aprés-ski

Zoals voorgaande jaren zal ons team elke dag een après-ski feestje verzorgen op en naast de piste met heel wat gratis drank. Over het algemeen begint het feest bij het sluiten van de piste rond 16u30. De tweede ronde gaat door tot in de vroege uurtjes in de lokale bar en discotheek waar onze eigen dj’s plaatjes komen draaien. De hoogtestagefeestjes zijn beroemd en berucht van de Alpen tot de Pyreneeën!

Inschrijven

Er zijn twee manieren om je in te schrijven: aansluiten bij een bestaande kamer, of een nieuwe kamer uitkiezen en deze vullen met je vrienden.

Als je een nieuwe kamer kiest, maak je daarvoor een wachtwoord aan en geef je dit wachtwoord door aan de mensen die je in je kamer wilt.

Als je je wilt toevoegen aan een bestaande kamer heb je daarvoor het kleedkamerwachtwoord nodig dat de eerste heeft aangemaakt.

OPGEPAST

Appartementen moeten compleet zijn binnen de 5 dagen na de eerste inschrijving, anders behoudt de groepsverantwoordelijke of organisatie zich het recht om je een kleiner appartement toe te wijzen. Wanneer dit niet mogelijk is, wordt er een forfait aangerekend voor de lege bedden.

Lessen

Skilessen kosten € 135 (5d/2u), en worden gegeven door officiële Franse skimonitoren. De lessen worden gegeven in het Engels.

Dagelijks wordt er op een specifieke plaats afgesproken.

Op de eerste lesdag wordt een verdeling op basis van niveau gemaakt. Elke groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers.

Skiles voor gevorderden is onder voorbehoud. Indien niet genoeg mensen van dit niveau skiles vragen, worden die mensen gecontacteerd en raden we aan om ter plaatse te kijken voor privé-les.

Verzekering

We bieden de bijstandsverzekering aan van Allianz (de grootste reisverzekeraar ter wereld). Op die manier ben je 100% gedekt tegen alle mogelijke extra kosten die je zou oplopen als geval van pech of een ongeval.

Je kunt ook kiezen voor een superflexibele annulatieverzekering, waarbij je voorbereid bent op alle mogelijke onverwachte situaties.

Je kan hier de annulatievoorwaarden lezen.

 • € 49 Bijstandsverzekering
 • € 59 Annulatieverzekering met corona cashback verzekering
Uitbreiding

SKIPASSEN

De inbegrepen skipas voor Avoriaz en haar 75 kilometer aan pistes kan uitgebreid worden naar een skipas voor Portes du Soleil voor een surplus van €99. Hiermee krijg je zo'n 600 kilometer aan pistes. Je kan zelf skiën tot in Zwitserland!

Skimateriaal

Je skimateriaal kan bij je inschrijving regelen. Dit is +/- 30% goedkoper dan als je dit ter plaatse regelt.

 • Ski’s Discovery € 89
 • Ski’s Sensation € 109
 • Ski’s Excellence € 129
 • Ski’s en boots Bronze € 89
 • Ski’s en boots Discovery € 119
 • Ski’s en boots Sensation € 139
 • Ski’s en boots Excellence € 159
 • Enkel snowboard Discovery € 79
 • Enkel snowboard Sensation €109
 • Snowboard en boots discovery € 119
 • Snowboard en boots sensation € 139
 • Enkel snowboard/skiboots € 49

Inschrijvingen gaan open op 18/10.