Foux D'Allos is niet alleen een idyllisch skidorp in het hartje van de Franse Alpen, het is ook de perfecte uitvalsbasis voor onze week vol sneeuwpret. Met residenties vlakbij de pistes en goeie locaties voor activiteiten, spel en muziek op wandelafstand, belooft dit opnieuw een legendarische Hoogtestagebestemming te worden!

Accomodatie 7 nachten
in appartement
Free drinks Post-corona
fun
Studenten cash-back verzekering
Top skigebied TOP
SKIGEBIED
Picture 1
Picture 2
Picture 3

HET TRAININGSOORD

Foux D'Allos is echt een verborgen parel onder de skigebieden, het staat bekend als een gebied met zeer goede kwaliteit van sneeuw en met heel wat uitdagende rode en zwarte pistes.

Wat met Corona?

De corona pandemie lijkt de grootste impact achter zich te hebben gelaten en de skigebieden maken zich dan ook klaar voor het gekste seizoen sinds jaren, zonder beperkingen, maar mogelijk mét vaccinatiepas.

Mocht er toch nog één of ander virus of variant roet in het eten gooien dan kan je uiteraard kiezen voor onze Superflex Annuleringsverzekering waarbij je heel flexibel kunt annuleren met 100% geld-terug-garantie.

Après-ski

Elke dag zal er ook op een bijzondere plaats een historisch après-ski georganiseerd worden zodat de sfeer er zeker een hele week zal inzitten!

Hello bank!-deal

Hello bank! stuurt je voor een zacht prijsje op skivakantie. Om van deze deal te kunnen profiteren, moet je member zijn van Hello bank!. Ben je nog geen member? Sluit je hier gratis aan vóór 6 december in amper een paar minuutjes. Word je liever geen member van Hello bank!, dan betaal je voor je trip €50 bovenop de vermelde promoprijs.
Hello bank
Hello Bank
Arena picture 1
Arena picture 2
Arena picture 3

WINTER GAMES

Elke dag zal er een andere discipline op de trainingsagenda staan. Deze activiteiten zijn allemaal gratis en volledig vrijblijvend. Hoewel een afgetraind atletenlichaam geen kwaad kan zal hier vooral een gezonde portie sneeuwplezier centraal staan.

Reeds geplande disciplines: Big air challenge, WK Human Curling, Zwemvliezenrun, Snowvolley, Snowpong en veel meer!

Snow volley
Game picture
WK Human Curling
Game picture
Capture the flag
Game picture
Zwemvliezenrun or Snowpong
Game picture
Big slalom or Skislalom
Game picture

De kleedkamers

De appartementen zijn voor 3, 4, 5 en 6 personen.

Ze liggen verspreid in het dorp en zijn allemaal op wandelafstand van de pistes. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken dien je zelf mee te brengen!

Dagelijks komen onze postbodes bij je langs om je een krantje te bezorgen. Daarin staat niet alleen het weer van de dag, maar ook wat er allemaal te beleven is en nog enkele sappige roddels!

Dressing room 3
Dressing room 4
Dressing room 2
Dressing room 1
Dressing room 5

PRAKTISCH

Prijs TBA

Wat is inbegrepen?
 • Verblijf van 7 nachten (zaterdagmiddag 05/02 - zaterdagochtend 12/02)
 • Busrit heen en terug van en naar België.
 • Skipas Val D'allos Pra Loup voor 6 dagen (van zo t.e.m vr) - 180 km piste
 • Gratis deelname aan de winterspelen
 • Gratis Hoogtestage sweater
 • Hello Bank! membership
 • De Skireis van je leven!

**Wens je toch geen Hello member te worden dan betaal je 50€ extra voor je skitrip.

Vervoer

We vertrekken op vrijdagavond 04 februari 2022 met de bus uit Leuven.

De terugbus vertrekt standaard op zaterdagochtend 12 februari 2022 om 10u, we zijn terug tegen zaterdagavond 00u.

Specifieke richtlijnen in verband met de bagage worden gecommuniceerd per email een paar dagen voor we vertrekken richting de bergen.

Je kan uiteraard ook zelf rijden. Er is een ondergrondse parking waar jullie de wagen kunnen parkeren voor een week.

Aprés-ski

Zoals voorgaande jaren zal ons team elke dag een après-ski feestje verzorgen op en naast de piste met heel wat gratis drank. Over het algemeen begint het feest bij het sluiten van de piste rond 16u30. De tweede ronde gaat door tot in de vroege uurtjes in de lokale bar en discotheek waar onze eigen dj’s plaatjes komen draaien. De hoogtestagefeestjes zijn beroemd en berucht van de Alpen tot de Pyreneeën!

Inschrijven

Er zijn twee manieren om je in te schrijven: aansluiten bij een bestaande kamer, of een nieuwe kamer uitkiezen en deze vullen met je vrienden.

Als je een nieuwe kamer kiest, maak je daarvoor een wachtwoord aan en geef je dit wachtwoord door aan de mensen die je in je kamer wilt.

Als je je wilt toevoegen aan een bestaande kamer heb je daarvoor het kleedkamerwachtwoord nodig dat de eerste heeft aangemaakt.

OPGEPAST

Appartementen moeten compleet zijn binnen de 5 dagen na de eerste inschrijving, anders behoudt de groepsverantwoordelijke of organisatie zich het recht om je een kleiner appartement toe te wijzen. Wanneer dit niet mogelijk is, wordt er een forfait aangerekend voor de lege bedden.

Lessen

Skilessen kosten € 135 (5d/2u), en worden gegeven door officiële Franse skimonitoren van Ecole du ski Français (ESF). De lessen worden gegeven in het Engels.

Dagelijks wordt er op een specifieke plaats afgesproken.

Op de eerste lesdag wordt een verdeling op basis van niveau gemaakt. Elke groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers.

Skiles voor gevorderden is onder voorbehoud. Indien niet genoeg mensen van dit niveau skiles vragen, worden die mensen gecontacteerd en raden we aan om ter plaatse te kijken voor privé-les.

Verzekering

We bieden de bijstandsverzekering aan van Allianz (de grootste reisverzekeraar ter wereld). Op die manier ben je 100% gedekt tegen alle mogelijke extra kosten die je zou oplopen als geval van pech of een ongeval.

Je kunt ook kiezen voor een superflexibele annulatieverzekering, waarbij je naast de klassieke annulatiemogelijkheden ook recht hebt op een coronacashback garantie.

Als het verboden is om te reizen naar het land van bestemming op het moment van afreizen dan zul je je geld dan terugkrijgen.

Je kan hier de annulatievoorwaarden lezen, .

 • € 39 Bijstandsverzekering
 • € 49 Annulatieverzekering met corona cashback verzekering
Skimateriaal

Je skimateriaal kan bij je inschrijving regelen. Dit is +/- 30% goedkoper dan als je dit ter plaatse regelt.

 • Ski’s Discovery € 89
 • Ski’s Sensation € 109
 • Ski’s Excellence € 129
 • Ski’s en boots Bronze € 89
 • Ski’s en boots Discovery € 119
 • Ski’s en boots Sensation € 139
 • Ski’s en boots Excellence € 159
 • Enkel snowboard Discovery € 79
 • Enkel snowboard Sensation €109
 • Snowboard en boots discovery € 119
 • Snowboard en boots sensation € 139
 • Enkel snowboard/skiboots € 49

UITVERKOCHT!

Inschrijven