Hoogtestage is dé ski- en snowboardweek voor de Vlaamse student. In februari 2019 trekken we opnieuw naar de bergen met enkele duizenden studenten voor een epische trip. We verwelkomen je dit jaar in zes verschillende skigebieden en trakteren je op fantastische extra-sportieve Winter Games en een all-in formule waarbij je 's avonds geen eurocent moeten spenderen aan drank.

Accomodatie 7 nachten
Free drinks ALL-IN FORMULE
Studenten Eigen feestzaal
Top skigebied TOP SKIGEBIED

DE BESTEMMINGEN VAN WINTER 2019

Onze skigebieden zijn met de meeste zorg uitgekozen en voorbereid om duizenden studenten te ontvangen. In elk skigebied hebben we een privé feestzaal en wordt er dagelijks een strijd georganiseerd tussen de deelnemende kringen. Per skigebied is er één winnaar onder de verenigingen.

Klik op het logo van het skigebied voor prijzen & inschrijvingen.

Orelle LES 3 VALLEES Les 3 Vallées is het grootste skigebied ter wereld. Gelukkig maar, want niemand minder dan VRG Gent, UFKA & Biomedica, PSW en de Psychologische Kring zullen hier een week lang het uiterste van zichzelf geven!
VRG UFKA PSW Psychokring Biomedica
Eskimo Blue ESPACE ESKIMO Espace Eskimo (dorp Val Cénis) wordt dit jaar het schouwtoneel voor de jarenlange machtsstrijd tussen HILOK & Apolloon.
Apolloon Hilok
4 Vallees Les 4 Vallées Les 4 Vallées is het grootste skigebied van Zwitserland en één van de grootste ter wereld. We bezetten het skidorp Nendaz met 500 Brusselse studenten van de VUB.
VUB VUB VUB VUB VUB VUB
Sansi Blue SANSICARiO Sansicario is een modern Italiaans skidorp dat deel uitmaakt van via lattea (400 km piste), in het dorp is alles te voet bereikbaar zodat het Oude-Markt gemis niet te groot zal zijn voor VTK Leuven!
VTK
Val Di Sole Val di Sole Val di Sole is de onontdekte Italiaanse parel der skigebieden en zal het grondgebied van Ekonomika vormen.
Ekonomika
Alpe D'huez ALPE D'HUEZ Alpe D'Huez is de natte droom voor menig wintersporter. Hier worden newbie VLK en ervaren rot Centaura samen in de ring gezet.

De Twaalf Hoogtestage Verenigingen van 2019

VRG UFKA PSW Psychokring Apolloon Hilok VUB VTK Ekonomika VLK Centaura Biomedica

De studentenverenigingen in Andorra

Chemica VPPK Moeder Lies Lombrosiana VBK Dips Home Boudewijn

De studentenverenigingen op snowbreak Veysonnaz

Bendevellende Pihonia Pigeria Lila Podoa 8300 Parkwacht Vulcanis

Geïnteresseerd om ook mee te gaan met je vereniging op Hoogtestage?

Stuur ons een mailtje

Maak je geen deel uit van een verenging? Geen enkel probleem! Bij Route du Soleil organiseren we speciaal voor jou ook een skifestival in 2 andere gebieden waar je kunt genieten van all-in drinks, optredens op de piste (Willy Sommers, YOLOTANKER, Gunther D, … ) en 2 waanzinnige skigebieden.